Danas mi prica burazer kakav dogadjaj je posmatrao pre nekoliko dana.Dolazi pauk da odnese nepropisno parkiranog jugica.Samo sto su radnici u prisustvu policajca poceli da spremaju juga za podizanje,dolazi covek,onako,fin,kulturan,pristojno obucen.Odmah ulazi u pricu sa policajcem:"Sram vas bilo,pa vidite kakav je ovaj auto,stari,truo,sav nikakav...Njegov vlasnik sigurno nije u mogucnosti ni da ga odrzava,a kamo li da plati kaznu sto ga pauk nosi.Ajde,ako smete,podignite ovaj moj auto!" Ispred juga stoji dzip Mercedes ML,takodje nepropisno parkiran.Policajac,da ne bi pokazao strah,rece radnicima da otkace juga i zakace dzipa.Prolaznik nastavlja pricu policajcu:"Ajde,ajde,podizite ako smete,ali da samo da ti kazem,ne znas sa kim imas posla.Ti ces mi platiti i kaznu i doterati auto kuci".Policajac,vidno iznerviran,dovrsi posao sa zapisnikom,slikanjem i utovarom dzipa,udje u kamion i ode sa vozacem i jos jednim radnikom na plac da istovare auto.Nekoliko minuta kasnije,tj.,cim je pauk zamakao,prolaznik izvadi kljuc iz dzepa,otkljuca juga upali,prp,prp i ode!!!