Zabava, smešne slike, video i ostalo...5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zanimljiv snimak. !! Šta mislite koliki je na ovakvim parcelama rod po Ha.???

Prvo šta je ovo ? Dal je pšenica , "milo" , neki proso , riža ili šta ? Drugo to je Australija , a kod njih Rusa i Kanadjana se uglavnom ne razmišlja o prinosu po hektaru nego samo o odnosu uloženo-dobijeno .

Jako zanimljiv menjac.... Samo sto ja nista ne razumem sta on vazdan ukrsta te palice... :haha: :haha: ::sramota::

Koliko ja to kuzim...

Kosturska glava mu je "spore" - "brze"

Rucka do njega su brzine 3 ili 4 jbg nisam totalno pratio a druga rucka mu dodje kao rangovi.

Kad je kosturko u "sporim" salta samo rangove a brzina mu ostaje 1 na prvoj rucki. dakle salta u sporima 4 ranga u 1. brzini. da li preskace ili ne, ne znam, mozda je samo prva "reducirana" u sporima (slicno kao kod rusa 9. brze- spore dodje ti isto).

Kostura prebacuje u "brze" i tad krece pizdarija. na rucki do sebe salta 1234 a na srednjoj rucki abcd rangove (nazovimo ih tako). kad salta u visu, rucku ranga cesto izbacuje u ler i vraca na prvobitno mjesto a kad dodje do 4 brzine ranga a salta u 1 brzinu ranga b. NO kako vidim da i tu "preskace" brzine jer ocito mu nije potrebno da salta redom...

To je kao kad prvi puta sjednete na vladimirca s dva mjenjaca i snadji se druze ;)

Jako zanimljiv menjac.... Samo sto ja nista ne razumem sta on vazdan ukrsta te palice... :haha: :haha: ::sramota::

Da ne citiram video, evo, pogledah opet i skuzio sam tocno sta majstor radi ;)

Dakle kostura sam pogodio, to mu je dodatni reduktor, tu ne koristi rangove nego salta 12345 sa SREDNJOM ruckom.

Lijeva rucka ima rangove visa-niza.

gledajte poslije 5:15 i vidjet cete da majstor salta redom u kostur rangu 1234, pa kostura prebaci u brze pa onda salta redom. Jedino jos nisam dokucio koliko rangova ima lijeva rucka... po svemu sudec samo dva koja koristi al mislim da ima vise posto mi se cini da i nju cima lijevo dolje<-> desno gore...

Izbacuje srednju rucku u ler da moze rangove nesmetano saltati...

Bobo, meni se cini da ta leva rucica ne ide levo desno samo napred nazad i svaku brzinu njom deli na pola, prema sebi kad povuce polovi brzinu.
jasno se vidi kad salta u vecu brzinu da uvek levu u isto vreme povuce ka sebi, a kad hoce levu da gurne gore tj. u celu brzinu, srednju rucicu izbaci iz brzine-levu gurne gore-i opet srednju ubaci u istu brzinu.
sve je to meni simpaticno, al u isto vreme i rizicno jer obe ruke koristi za saltanje a volan ostaje solo!

Danas mi prica burazer kakav dogadjaj je posmatrao pre nekoliko dana.Dolazi pauk da odnese nepropisno parkiranog jugica.Samo sto su radnici u prisustvu policajca poceli da spremaju juga za podizanje,dolazi covek,onako,fin,kulturan,pristojno obucen.Odmah ulazi u pricu sa policajcem:"Sram vas bilo,pa vidite kakav je ovaj auto,stari,truo,sav nikakav...Njegov vlasnik sigurno nije u mogucnosti ni da ga odrzava,a kamo li da plati kaznu sto ga pauk nosi.Ajde,ako smete,podignite ovaj moj auto!" Ispred juga stoji dzip Mercedes ML,takodje nepropisno parkiran.Policajac,da ne bi pokazao strah,rece radnicima da otkace juga i zakace dzipa.Prolaznik nastavlja pricu policajcu:"Ajde,ajde,podizite ako smete,ali da samo da ti kazem,ne znas sa kim imas posla.Ti ces mi platiti i kaznu i doterati auto kuci".Policajac,vidno iznerviran,dovrsi posao sa zapisnikom,slikanjem i utovarom dzipa,udje u kamion i ode sa vozacem i jos jednim radnikom na plac da istovare auto.Nekoliko minuta kasnije,tj.,cim je pauk zamakao,prolaznik izvadi kljuc iz dzepa,otkljuca juga upali,prp,prp i ode!!!:haha::haha::haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh