Zabava, smešne slike, video i ostalo...5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svadba u "južnU SrbijU":

- Zamoljavaju se gosti da si sednu, devojke oće kite...

- Moli se mlada da ne srče supu, smeta ozvučenju.

- Mole se deca da se ne igraju lastiša s' kablovi od muzike. Fala !

- Zete, nemo' da ješ' govna, a vi gosti izvolte.

- Mole se gosti da ne bacaju kosti po pod, izaćiće torta na kolica.

- Zamoljavaju se gosti da ne bacaju bombe, iskače sarma iz tanjira.

- Mole se gosti da ne pipaju pevaljku s' masni prsti.

- Moli se mlada da siđe sastala, trunjavi supu.

- Molimo komšije iz susedno selo da ne izuvaju opanke ispred šatru, morete unići i neizuveni. Fala!

- Zamoljavamo gosti da ne sedaju neizbalansirano na klupe, povezane su sa stolom. Če imamo leteće svinjske glave ako se ne pazi!

- Zamoljavaju se gosti da se ne penju po jabuku kod svinjca, biće posle dezerter pita od jabuka. Fala!

- Moli se kolo da ne vintla u levo nakon izlaska iz šatru, će se zavali neko u septičku jamu, ne radi nam poklopac ! Fala!

- Molimo goste da ne sole salatu sprst kojim čačkaju nos! Fala

- Moli se pevaljka da se bosa pentra po astali, žale se gosti da salata nije dobro oprana! Pronalaze zemlju u njojzi! Fala!

- Molimo babu iz levi ćošak dode da se presvuče, navlači zunzare na torte! Fala!

- Zamoljavamo gosti da potraže đeda Stanojlovu protezu ispod astala! 'Oće naruči pesme za 100 evra, al' ne razumemo koje! Fala!

- Molimo goste da ne zakačuju pevaljci pare na tregeri od bluzu, ugrožavaju pogled na sisojke! Fala!

- Molimo koleginicu iz muzički sastav da se ne upucava strubači, inače će bidne nogirana iz bend' !

- Molimo djeda Živorada da ne puca više iz staru kuburu, prosipa barut po krompirići.

Fala!

Koliko je hleb danas?
90din
Za sta 90din?
30din za hleb 30din za PDV 30din za Dinkića
Au , daj jedan evo 90!
Izvoli kusur 30din
Kakav kusur?
Pa nema hleba !!!
Srbija !

[video=youtube_share;HZnP3viO_FA]http://youtu.be/HZnP3viO_FA[/video]

a mene skoro u šumi dva komada zvrčilo u glavu.znači Žika Ra'osavljević je kriv i otkazivanje gej parade?!

"Ima na Balkanu jedna zemlja, koja se graniči sama sa sobom. Gde žive najlepše žene, a natalitet opada. Gde nezaposleni najviše rade, gde na najplodnijoj zemlji žive ljudi koji gladuju. Gde vozovi kasne po redu vožnje. Gde svi igraju fudbal, a pobeđuju u vaterpolu, košarci, rukometu ili odbojci. Gde svi žure na posao, a niko ne stiže na vreme. Gde osmočasovno radno vreme traje dvanaest sati. Gde je zdravstvo besplatno, a lečenje skupo. Gde su novinari slobodni da napišu šta god im se naredi. Gde je svetska kriza dobila državljanstvo. Gde su javne nabavke tajne, a državne tajne javne. Gde se ratovi nikad ne završavaju. Gde se istorija ponavlja svaki dan. Gde su najbogatiji oni koji nikad nisu radili. Gde je strana valuta uzeta za domaću. Gde ljudi slave slavu, a psuju Boga. Gde pametne zbog nerazumevanja proglašavaju ludacima, a ludake sposobnima. Gde nepismeni pišu istoriju. Gde su zakoni nezakoniti, a anarhija normalno stanje. Gde vlast prezire građane kao neželjene svedoke. Gde se živi od budućnosti, jer na sadašnjost nemaju pravo. Gde se svako svakome smeška, a niko nikome ne želi dobro. Gde sudski postupci traju duže od života. Gde su samo poplave način navodnjavanja zemljišta. Gde prizivaju diktatora, a demokratiju smatraju porezom na budale. Gde smatraju da će zemlja više napredovati ako što više nazaduje. Gde nisi normalan, ako ne poludiš. Gde živiš samo zato da bi umro, gde je vreme beskonačno..."
Ovo je citat, a za nepoznatog autora naklon do poda.

NOVA CRNOGORSKA NARODNA POEZIJA

Neđelja je osvanula
Neđelja je osvanula,
Podgorica pokleknula
Neđelja je osvanula
sunce sija u svom sjaju,
a na trgu Podgoričkom
pederi se okupljaju.

Skupiše se , al' narod ne shvaća,
tople sestre - jos toplija braća.
I razviše da ti duša plače
dugin barjak kraj rijeke Morače.

Naćeraše naše policajce
da čuvaju homoseksualce,
da čuvaju trtoguze stare
što nam našu omladinu kvare.

Nasta frka, metež i krkljanac
da ne strada homoseksualac,
pa prolazi nama ispred nosata besramna parada ponosa.

I u vrijeme dok trajaše hajka
zapjevala jedna stara majka
iz jevrope stići će joj snajka.
Al' ujutru oko sedam sati
mladoženje zakukala mati
jer je počo snaji da se klati.

Lele sine da bog da mi crko
u krevetu šta će tebi brko,
što nijesi ka ostali momci
hrabri, časni, kršni crnogorci.
Ja ću reći sjutra tvojoj braći
idi snaju u jevropu vrći.

Nisam majko homoseksualac
vec sam samo prevaren balkanac,
to je majko sada hit u evropi peder bit'!

Iz evrope tad stiže parola
supružnici da su istog pola,
Pa ostav'te svoje njive plodne
vinograde vaše blagorodne,
i ne sijte dolinama žita
živjećete od evropskih kita.

U pamet se braćo crnogorci
napadaju na nas topli momci.
Haotično postalo je stanje
na guzice stavite tiganje.

Obraz časni ponosno čuvajte
svoje **greška nikome ne dajte.
Pod okriljem tih ljudskijeh prava
ne znaš dje je **greška a dje glava.
Otkada je svijeta i vjeka
**greška nije obraz za čovjeka.

Došao peder kod doktora na test za sidu.
Doktor:
- Žao mi je mladiću test je pozitivan, imate sidu!
Mladić:
- Ajoj, šta ću sad, hoću li umreti ili šta, ima li kakvog leka, dajte doktore učinite nešto...
Doktor:
- Znaš, lek ne postoji, ali ja imam jedan recept i ako ćeš ga koristiti svaki dan ozdravićeš!
Mladić:
- Samo recite doktore... na sve sam spreman!
Doktor:
- Zamešaj kiseli kupus i natopi toplim mlekom, zatim razbij i smućkaj tri jajeta i dobro pošećeri i to sve pojedi. Tako 30 dana i ozdravićeš!
Mladić:
- Poćeću danas... hvala doktore!
Obrati se sestra doktoru:
- Zašto si mu rekao da je test pozitivan, kad je negativan?Od ovoga ce samo dobiti strasan proliv!!!
Doktor:
- Nek momak nauči za šta služi guzica

1383096_652805624740363_515577962_n.jpg

"Razgovaraju Nemac, Francuz i Crnogorac kako se po njihovim običajima vodi ljubav.
Kaže Nemac:
- Mi imamo dve odvojene sobe i kad ja poželim da vodim ljubav, kucnem joj u zid i žena odmah dođe. Tako i ona kucne meni kad ona poželi.
Francuz kaže:
- Ma, to nije romantično! Mi imamo francuski krevet i svako svoju polovinu. Kad ja poželim nju, ona pređe kod mene i obrnuto…
- A vi u Crnoj Gori? – pitaju Crnogorca.
- Pa, evo ovako: ja ti čitav dan sedim pod Lovćen, a žena obrađuje baštu… Kad meni dođe, ja samo zviznem u dva prsta – eto ti nje
trkom.
- Aha! A kad ona hoće? – pitaju Nemac i Francuz.
- E, ona ti vazda obleće oko mene i pita: Zviznu li ti, il’ se mene učini?"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh