Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dule, jesu li ovo i muskarci poceli da imaju menstruaciju_
Sta bi nasi garagani dali da naidju na ovako nesto...Nestalo bi za dan!
Osim ako oprema nije odbacena nakon Cernobilske katastrofe zato sto je radioaktivna kada bi je sakupili svetleli bi u mraku ko sijalice..
Vojni otpad tj zapustena kasarna nista cudno,a nama ne trebaju garagani to su lepo sve prodali nasi politicari po licitacijama.
Obavezno postavi.Ja bih samo maznuo jednog od ovih velikih ZIL-ova, ništa više. Čudno je što to nije kasarana niti je otpad, mašine se nalaze u šumi, nigdje okolo nema ništa samo beskrajna šuma. Dole u komentarima na toj stranici neko je iznio teoriju da je vjerovatno u trenutku raspda SSSR u toku bila neka vojna vježba i da je ona jednostavno prekinuta, mašine ostavljene tu gdje su bile a vojnici raspušteni kućama. Mislim da je to najvjerovatnije rješenje te misterije, posebno jer se ovakva "skladišta" dosta često nalaze po Rusiji, ponekad ih nadju drvosječe, nekad lovci. Npr, jednom je pronadjeno blizu 100 tenkova pod punom opremom, naoružanjem i municijom, sa punim rezervoarima, samo su ključevi bili povadjeni iz bravica. Potražiću tu reportažu sa slikama. Pronadjeni su negdje u Sibiru, u sred džungle,a našli ih ribolovci kad su helikopterom preletili preko njih (tamo gdje su ih našli, samo helikopterom može da se ode, nema nikakih puteva). Tačna lokacija nikad nije otkrivena, kao i kod ovih vozila sa linka koji sam postavio.