Zabava, smešne slike, video i ostalo... 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Profesor matematike salje faks zeni:
"Draga zeno

sigurno shvacas da su ti 54 godine, ja imam odredene potrebe koje ti jednostavno vise ne mozes kvalitetno i u potpunosti zadovoljiti.

Sa svake druge strane gledano nas brak je skladan, zadovoljan sam s tobom kao zenom i doista se iskreno nadam da te ovaj faks nece previse povrijediti ili uzrujati.
Nakon posla idem do motela sa svojom 18 godisnjom asistenticom, ali doci cu kuci prije ponoci"

Tvoj muz.

Kada je stigao do motela, na recepciji ga je cekao pristigao faks od zene:

"Dragi muzu

i ti imas 54 godine, a u trenutku kada budes citao ove redove ja cu biti u drugom motelu sa 18 godisnjim konobarom iz obliznjeg bara, a buduci da si genijalan matematicar sigurno ti nece biti tesko za shvatiti da 18 u 54 ide puno vise puta nego 54 u 18.
Nemoj me cekati"

Veteransko lovacke price vecna tema - ko je kriv na kraju

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YIqttbRlJUQ[/youtube]

Igor578 je napisao(la):
Na našem Jadranu davi se engleski turist i zapomaže: Help! Help!

Na obali sjedi Dalmatinac i dovikne mu: Eto ti , bolje da si učija

plivati, nego šta si učija engleski :ppozdrav: :nono:
He he he, na kojem "našem" Jadranu:haha: :haha: :haha: :haha:

16bkkci.jpg

novi model sedista
prilagodljiva su za sva vozila

Ovaj dogadjaj se desio pre jedno godinu kad su nam u posetu dosli gosti iz Svedske. Kako nikada nisu bili u Srbiji odlucim da im malo pokazem sta mi to imamo. Nismo daleko stigli, kad su ukapirali da pivo ALKOHOLNO kosta manje od jednog evra, tu je vec bio potop. E sad kad smo ogladneli preporucim im da odemo na jedan od cuvenih rostilja (necu reci koji da ne bi bila reklama za isti). Ja im govorim sta je sta, i stizemo do punjene pljeskavice. Tu im nista nije bilo jasno. Jedan je prokomentarisao otprilike ovako:" Jeb*te pa vama srbima je slabo bilo obicno meso pa ste resili da ga dodatno napunite!" :haha:

Snimak pilota koji je navodno pao u nesvest postao Internet senzacija.

Iako nije poznato gde se dogodio "incident", poznato je da je pilot, odnosno Patrik, želeo da se našali sa svojim dugogodišnjim prijateljem. Dogovorili su se da se malo "provozaju", a onda je poveo i saučesnika, trećeg drugara da zabeleži momenat kada navodno pada u nesvest i reakciju prijatelja kojeg su želeli da isprepadaju.

[youtube]vTmD0kuQrkI[/youtube]
Post je spojen: [time]1280871082[/time]

Jaime Rascone, čileanski DJ, nedavno je dobio posao čije ime zvuči isuviše dobro da bi bilo istinito: Kontrolor kvaliteta u javnoj kući. Madam Fiorella, vlasnica jednog od najelitnijih VIP bordela u Čileu u kome Rascone radi, dala je precizan opis ovog posla. Naime, svakog meseca za rad kod Madam se prijavi na desetine devojaka iz Čilea. Honorari za devojke su veoma visoki jer u ovaj bordel dolaze najbogatiji klijenti, ali je zato i selekcija rigorozna.
Od stotinak devojaka koje se svakog meseca prijave kod Madam, bira se šest devojaka koje su najlepše, najzgodnije, najšarmantnije i najinteligennije. Tih šest finalistkinja zatim se predaju Racone-u na finalno testiranje: on ima seks sa svakom od njih, i zatim u razgovoru sa Madam, opisuje kakve su bile, i da li su dovoljno dobre sa muške tačke gledišta. Na osnovu mišljenja Rascone-a, Madam donosi finalnu odluku da li da zaposli devojku.
Obim posla je takav da Rascone godišnje ima seks sa oko 70 vrhunskih lepotica.
Sledeći put kada vam se neko bude hvalio da je dobio posao menadžera u stranoj firmi i službeni auto, samo mu prosledite ovaj link. Wink
Ah da, evo i slike ovog baje. komentari.? :)

f287a09f3c.jpg

Post je spojen: [time]1280903885[/time]

Upozorenje: Prizor nije ni malo prijatan,ne prepopučuje se gledanje licima koja imaju psihičkih ili kardioloških problema.

Šta se dobije kad se spoje: Mladost,snaga i brzina motora,nepoštovanje saobraćajnih propisa i višak adrenalina... pa vidi...

http://www.dodaj.rs/f/p/YH/3zjo6qAk/motorkazasi.jpg

Nisam baš siguran, kad imaš ključeve od poslastičarnice ne jede ti se svaki dan sladoled ::namigivanje::

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh