Zabava, smešne slike, video i ostalo... 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2EiSXN94j9Y[/youtube]
obavezno do kraja pogledati
[youtube]p8KYBtR0H60[/youtube]

Neverovatna krada u Novom Sadu

Verovali ili ne - Ukrali toplanu u Novom Sadu

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/regioni/story/129322/+Verovali+ili+ne+-+Ukrali+toplanu+u+Novom+Sadu!.html

Sad ce opet cigani odnosno romi biti krivi.

qox0rp.jpg

E stvarno se više nazna ko pije, ko vozi, ko je na dužnosti, zna se samo ko koga kažnjava... :haha: :haha: :haha: :haha:

smesne-slike-1557.jpg

Post je spojen: [time]1281794848[/time]

Post je spojen: [time]1281827378[/time]

Evo nesto za malo starije clanove,mada se i ja licno pronalazim u svim stvarima osim u igricama,njih sam imao ali retko kad sam igrao,zapravo samo navece kad dodjem kuci,sve je ostalo identicno 100%. :D :D :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

Za svu decu koja su rodjena i prezivela 1950-te, 60-te , 70-te & 80-te!!
Prvo, preziveli smo i rodjeni smo normalni iako su nase majke kad ih je bolela glava pile aspirine, jele hranu iz konzervi, pusile i radile do zadnjeg dana trudnoce i nikad nisu bile testirane na dijabetes

U to vreme nisu postojala upozorenja u stilu "Cuvati daleko od domasaja dece" na bocicama sa lekovima, vratima i ormarima.
Mi, kada smo imali 10-11 godina nismo nosili Pampers-e i pisali se u krevet.

Kao deca, vozili smo se u autima bez pojasa i vazdusnih jastuka i nismo morali imati kacige na glavi kad se vozimo biciklom ili na rosulama.

Pili smo vodu iz creva za zalivanje baste a ne iz flasica kupljenih u supermarketu. Delili smo flasicu Kole sa nasim prijateljima i
NIKO nije umro zbog toga

Jeli smo mlecne sladolede, beli hleb i pravi puter, pili kole koje su i tada bile pune secera ali nismo bili debeli zato sto smo smo se STALNO IGRALI NAPOLJU

Izlazili smo iz kuce ujutro i igrali se celi dan, sve dok se ne upale svetla na ulici, zmurke, planova, klisa, klikera, Partizana i Nemaca, kauboja i Indijanaca, zaloga i svega ostalog sto je samo decija masta bila u stanju da smisli,

Neretko, niko nije mogao da nas nadje po celi dan.

I nikad nije bilo problema...

Provodili smo cele dane praveci trokolice od otpada iz podruma, spustali se niz ulice zaboravljajuci da nismo napravili kocnice.
Nakon par padova, slomljenih prstiju i modrica
naucili smo kako da resimo problem

Mi nismo imali imaginarne prijatelje ni probleme sa koncentracijom u skoli.
Nama nisu davali tablete protiv hiperaktivnosti. Mi nismo imali skolskog psihologa i usmerivaca pa smo ipak zavrsavali nekakve skole.

Nama nisu prodavali drogu ispred skole...

Mi nismo imali Playstation, Nintendo, X-box,
nikakve video igrice, nismo imali 99 kanala na televiziji (samo dva),
nismo imali video rekordere, surround sound, celularne telefone, kompjutere, Internet, chat rooms.......

MI SMO IMALI PRIJATELJE
I MI SMO ISLI NAPOLJE
DA SE DRUZIMO S NJIMA!

Padali smo sa drveca, znali se poseci na staklo, slomiti zub, nogu ili ruku , ali nasi roditelji nikada nisu isli na sud zbog toga

Igrali smo se lukovima i strelama, pravili katapulte i bacali petarde za Novu Godinu i sve smo to preziveli bez posledica!

Isli smo biciklom ili peske do prijateljeve kuce, zvonili na vrata ili jednostavno ulazili u njihovu kucu da se druzimo i budemo zajedno!

Kad upadnemo u probleme sa zakonom, roditelji nisu placali kauciju da nas izvuku.
U stvari, bili su cesto stroziji nego sam zakon!

Mi nismo provodili jedan vikend sa mamom a jedan sa tatom. Mi smo imali jednu kucu i jednu porodicu.

--------------------------------------------------------------------------------

Poslednjih 50 godina su bile najplodonosnije godine u istoriji covecanstva

Nase generacije su proizvele najbolje izumitelje
i naucnike do danas.

Imali smo slobodu, pravo na greske, uspeh i odgovornost.
I naucili smo da zivimo s tim!

I ti pripadas toj generaciji?

CESTITAM!

MOZDA CES ZELETI DA PODELIS OVO SA OSTALIMA KOJI SU IMALI SRECE DA ODRASTU KAO PRAVA DECA, PRE NEGO STO SU ADVOKATI, DRZAVE I VLADE POCELI DA ODREDJUJU KAKO TREBA DA SE ZIVI!

Mozda bi bilo dobro poslati ovu poruku i vasoj deci da vide kako su njihovi roditelji odrastali

Pozdrav generaciji.
ZIVELI!!

@ NA

Nije navedeno ko je autor tog teksta, ali sve je tačno. NA svaka ti čast na postu. jar i ja se vidim u tom vremenu. :D

North Army, rasplakao si me. Imam troje dece koja ne znaju da se igraju. Moram da ih teram napolje, nece sami da idu. Nemaju ideju sta tamo da rade. Dvoriste, trava, ljuljaska, livade, drvlje, kamenje, zivotinje, sumica, pesak...lopta skuplja prasinu. U mojoj ulici ima 20-toro dece uzrasta od 1 god. do 16. Ceo dan nikog ne vidis, sem jednog klinca koji redovno dobija batine jer se penje po drvecu. To nije zanimljivost. To je FENOMEN. Zivimo u stvarno cudnom vremenu.

NA nije baš veselo :-(

Ubedačio sam se i prvi put kad sam dobio taj mejl, moje klince nisam mogao da isteram iz kuće a sada malopre ustao a ćera na vrata "dobrojutro i laku noć" reče i ode da spava.

Znam da nije bas tema na mestu,ali nisam hteo novu da otvaram,kod mene(ne znam kako to da kazem osim srecom ima sirotinjske dece) koja nemaju internet i imaju los kopm pa ne znaju sta da rade na njemu i onda se igraju na ulici njih 10-ak inace je ostalo tuga...umesto da deca malo odgledaju komp kad dodju kuci umorna sa igranja sad klinci od 10g idu na "vazduh" da kupe kolu,pizzu pa opet pred ekrane i bleja///

Znate li onu pricu o Djuri Tastaturi

Znatel' pricu o Djuri Tastaturi?
Meni su je poslali na mejl!
Kazu da je brzo pis'o,
nije mrd'o, nije dis'o,
diskutanta takvog vise nema . . . (pripalim)
Otac mu je bio los softveras,
hranio je Djur-icu jedinca.
Mati mu je bila crna,
hitra kao sumska srna,
crna bese boja njenog lica . . . (uzdah)

Imao je nekol'ko pi-sija,
jedan laptop za wc je im'o. . . (tek da se nadje)
Internet je zajahao,
kad je treb'o nije stao,
bez tog cuda zivet' nije znao . . . (psovka)

Surfao je bez prestanka,
nema noci, nema danka,
a da nije "isheklao" koju.
Surfao je, braco draga,
od nemila do nedraga.
Isurfao Djuro pamet svoju ...
Misha im'o, macku im'o nije . . . (sta ces)

Voleo je lepu al' sirotu,
uz'o bi je samo da je znao,
voles jednom na tom svetu,
dal' na javi il' na netu
to ne bira hardver nego srce! . . . (oh)

Sve se nad'o da ce ljubav minut'
zanavek je otis'o iz grada,
venc'o facu s diskusije,
neku Miru iz Cuprije ...
Uzivo je nikad vid'o nije . . . (druga cigara)

Surfao je sa poletom,
jedrio je sajber svetom,
trosio je brzo bajt do bajta.
Surfao je gore dole,
mislio da svi ga vole,
nema sajta
gde se Djura pojavljiv'o nije . . . (mrva optimizma)

Navuk'o se nije proslo mnogo,
dusu svoju Windowsu je prod'o.
Napusti ga cak i Mira,
nasla ruku da je dira,
nasla DRUGOG da je formatira . . . (j***)

Mlad je kazu bio i kad je rikn'o,
sred reply-ja nekom diskutantu.
Enter dugme zakazalo,
monitorce posustalo,
Al' jos pamte njegov zadnji topik:

Dzaba bilo braco draga,
od nemila do nedraga
dzaba bilo chatova, dugmica . . .
Dzaba dobre tastature,
dzaba sajber avanture,
dzaba bilo erotskih filmica . . .
Kada nisam s onom koju jojim,
kada nisam s onom koju jojim,
KADA NISAM S ONOM KOJU JOJIM,
KADA NISAM S ONOM KOJU JOJIM . . .? (eheej)

Znatel' pricu o Djuri Tastaturi?
Meni su je poslali na mejl!
Diskutanti slicni njemu,
kada razmisle o svemu,
kazu da je bio . . .

svaka cast NA na ovom postu sve je tako kako je napisano boze kad se smo setim kolko smo koliba napravili i igrali se rata.pa uzmes leba namazes masti,paprike i soli pa se napucas toga.ili ispadne ti komad mesa u prasinu a ti ga samo malo obrises i pojedes a danas toga vise nema.kad se samo setim oderanih kolena od padova sa bicikle............itd da nepricam dalje mogo bi do ujutru.

Imala jedna tašta tri zeta. Jednom je odlučila da proveri koliko je njeni zetovi vole. Jednog dana se sa prvim zetom šetala pored reke, i, kao slučajno, skoči u reku i počne da se pravi da se davi. Zet bez oklevanja skoči u reku da spasi taštu. Sledećeg dana, kada je izlazio iz kuće, u svom dvorištu je video novog Golfa V. Na vetrobranu je bila poruka na kojoj je pisalo: "Voli te tvoja tašta".
Sledećeg dana je i sa drugim zetom izvela isti eksperiment. I drugi zet je skočio da spasi taštu. I on je sutradan našao novi Golf V sa porukom: "Voli te tvoja tašta".
Trećeg dana je pokušala isti eksperiment i sa trećim zetom. kada je skočila u vodu, zet je stao, zapalio cigaretu, gledao malo u taštu, malo u brodić u daljini, a zatim rekao:
- E pa tašto, ili da bolje kažem veštice, trenutno ne znam da plivam, moraćeš sama da se snađeš, a i nećeš mi nedostajati...
Sledećeg dana je treći zet našao u svom dvorištu Lamborgini na kome je bila poruka: "Voli te tvoj tast".

@Neca a koliko smo tek pracki imali,pa onda luk i strele,pa onda tzv "Enki zulu :D " ma bilo je super,odrastao u placu i iza placeva,penjali se po cardacima,drvima,raznim masinama(beraci,traktori,linije za repu i ostalo :cool: ) a tek na kraju tog detinjstva su dosle puske i pistolji na kuglice...
A najjaci je dozivljaj bio kad se kerovi pare pa se zaglave :haha: :haha:

Da ne bude bas off ...
Zasto brinete imaju takvu boju kose??
Da im se slaze uz brkove :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh