Zabava, smešne slike, video i ostalo... 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mole se gosti da se nepenju na satru ,satra se nagela odosmo svi nizastranu :haha: :haha: :haha:

Imam samo jedno pitanje !!!

10mof2e.png

Da li je sutra PETAK ?!?!?!

kako je počela svađa?

1) Predložio sam svojoj ženi u supermarketu da kupimo gajbu piva za 15 €. Rekla je da ne dolazi u obzir, i onda je bez reči kupila kremu za lice za 65 €.Rekao sam joj da bi lepše izgledala uz gajbu piva nego uz kremu... I tako je počela svadja.

2) Pre neki dan sam pitao ženu gde bi volela da idemo za godišnjicu braka. Rekla je: "Negde gde nikad nisam bila." Predložio sam joj kuhinju.
I tako je počela svadja.

3) Dok sam gledao moju omiljenu emisiju, žena je sela kraj mene i pitala:"Šta ima na TV-u?" - "Prašine...", rekao sam joj.
I tako je počela svadja.

4) Žena mi je izrazila želju za rodjendanski poklon. Rekla mi je "Želim nešto crveno što ide 0 do 100za 3 sekunde." Kupio sam joj crvenu vagu.
I tako je počela svadja.

5) Moja žena se pogledala u ogledalo i bila je nezadovoljna onim što vidi: "Osećam se užasno; imam višak kila i tamne podočnjake. Odmah da si mi dao kompliment!" Rekao sam joj da joj oči savršeno funkcionišu.
I tako je počela svadja.

6) Bio sam sa ženom na godišnjici njene mature. Jedan od prisutnih nije prestajao da redja čašu za čašom. Pitao sam ženu da li ga poznaje. "Naravno," rekla je, "dugo smo bili zajedno, i kad smo se razišli počeo je da pije i od tada nije prestao." Kažem ja: "Ko bi rekao da će toliko dugo da slavi..."
I tako je počela svadja.

:haha: :haha: :haha:

Bila dva brata jedan se ozeni i ode u vojsku.Posle 6 meseci nadje on telefon i zove brata.Javi se brat.

Brat vojnik:De si bre brate?Sat radis?Sta ima novo?

Brat:Nema nista.

Brat vojnk:Kako nema nista?Sest meseci sam u vojsci i nema nista novo,nemoguce.

Brat:pa dobro lipso Dzeki.

Brat vojnik:Kako bre lipso Dzeki?Bio mlad ker,zdrav,prav nemoguce da lipsao.

Brat:pa ubola ga Ruza:

Brat vojnik:Koja bre Ruza?

Brat:pa nasa krava Ruza.

Brat vojnik:Kako bre Ruza da ga ubode?Bila mirna krava,gde da ga ubode Ruza,jel si lud?

Brat:pa minulo joj bikce.

Brat vojnik:Koje bre bikce?

Brat:pa nase.

Bart vojnik:pa nemoguce,bilo mirno bikce.Svi smo ga mazili,hranili,bilo mirno kako to?

Brat:pa pala greda na njega.

Brat vojnik:Kakva bre greda?

Brat:pa greda od stale.

Brat vojnik:Od koje bre stale?Nova stala prosle godine smo je zidali,kako sad da padne greda?

Brat:pa nagorela.

Brat vojnik:Kako bre nagorela?

Brat:pa uhvatilo.

Brat vojnik:Od cega bre uhvatilo?

Brat:pa od kuce.

Brat vojnik:Od koje bre kuce?

Brat:pa pre mesec dana kad smo sahranjivali mamu padne sveca,upali se zavesa,kuca i stala i sve ode u pi.ku materinu.

Brat vojnik:Koja bre mama?Kako mama da umre?Bila mlada.Kako da umre mlada?

Brat:pa od zalosti.

Brat vojnik:Od koje zalosti?

Brat:pa za tatom.

Brat vojnik:Za kojeg tatu?Sta je sa tatom?

Brat:pa i on umro.

Brat vojnik:pa od cega bre tata da umre?

Brat:pa i on pre mesec dana video snajku sa komsijom u krevetu i od zalosti covek umro.

Brat vojnik:pa dobro bre je.emu dete u pi.ku ja te pitam jel ima nesto novo ti kazes lipso Dzeki.Je.o te Dzeki.

Takmiče se Mađar, Švajcarac i Srbin ko će za 7 minuta da pojede kilo hleba, opegla košulju i kresne ženu. Mađar pojede kilu hleba, opegla košulju, ali prođe 8 minuta. Švajcarac, radan, prvo opegla košulju, pojede kilo hleba, ali 7 minuta prođe. Srbin uzme kilo hleba i dok žena pegla košulju, on je kresne.
Naravoučenije: nećeš se leba najesti dok ne počneš da j... one koji rade.

Ove trube su postale vrlo popularne za vreme svetskog prvenstva u fudbalu.
Pre nego sto pocnete da ih koristite trebalo bi da znate njihovo poreklo:

be3885c664.jpg

e329a5a27e.jpg

7832ac067e.jpg

Post je spojen: [time]петак, 25. јун 2010. 06:45:12 MST[/time]

nove masine nove mogucnosto
r4lpjyu3cqmxenbvxucs.jpg

7wun6ggpl2yxlqwhs1e5.jpg

Ko zna u šta si ti danas duvao...

Ja sam već potpisao peticiju da se zabrane vuvuzele.
www.banvuvuzelas.com

A oni crnci koriste te stvarčice jer drugačije ne bi ni mogao da im se digne. Kad bi im se skroz digao, pali bi u nesvest od nestašice krvi u mozgu! Tako kaže medicina... :haha:
I onda ajd reci da belci nisu superiorni! :D

Attila M. je napisao(la):
Ko zna u šta si ti danas duvao...

Ja sam već potpisao peticiju da se zabrane vuvuzele.
www.banvuvuzelas.com

A oni crnci koriste te stvarčice jer drugačije ne bi ni mogao da im se digne. Kad bi im se skroz digao, pali bi u nesvest od nestašice krvi u mozgu! Tako kaže medicina... :haha:
I onda ajd reci da belci nisu superiorni! :D
Ma i ja sam za to da se ukine VUVAZEL ili koji k..ac je vec a crnje , crnje su zakon ali mi ih nadmasimo uvek........... :haha: :haha: :haha: :ppozdrav:

Suvi genijalci! :haha:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=48iJNJ1aL6w&NR=1[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YbuLqONaOaA&feature=player_embedded[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TbEqJzfY-mo&NR=1[/youtube]

Ahtung! Šajze! Štooop štoooop štooooooop! Ahtung, šajze... Ahtung, šajze... :haha: :haha: :haha:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SxFdwQro_us&feature=player_embedded[/youtube]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh