Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Kaže Nemica
:"Onaj moj opet kupio bundu - pa da li je normalan svake godine za 8-mi mart bunda.Pa pun mi je orman bundi".
Francuskinja kaže:
" Kao i svake godine zlatna ogrlica.Imam čitavu kolekciju ogrlica.Postaje mi dosadno i monotono svake godine pa ogrlica".
Gledaju njih dve u ovu našu a ona ljuta jer joj se muž čak nije setio ni da čestita praznik a kamo li da joj nešto poloni.Pitaju oni nju: "A šta je tebi muž poklonio za praznik".
Ona ljuta pa procedi kroz zube: " Dobila sam k...c".
A njih dve oduševljenje pa komentarišu:
"Tako prost narod a tako lep poklon".
[size=10pt][size=10pt]Zabranjena trava je zelenija [/size] [/size]
Ponekad se možeš daleko pružiti!
Ali pazi da ne preteraš.
Jer kada se previše istegliš, preceniš svoje granice i nađeš zaglavljen u situaciji iz koje se ne možeš izvući,
ima jedna stvar koju trebaš zauvek zapamtiti.......
Nisu svi koji se pojave......
došli da ti pomognu!!!!
.......[size=10pt]KAD ZAGLAVIŠ , JEBU TE SVI[/size]
Bio student Crnogorac na nekoj sahrani pa onako usput čita natpise na spomenicima: dipl. inž. taj i taj, dipl. ekonomista taj i taj, dipl. pravnik taj i taj. Posle nekog vremena, sav tužan, kaže prijatelju do sebe:
A kad ja umrem, meni će pisati: "Uhvatio uslov za treću godinu".