Zabava, smešne slike, video i ostalo... 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
238ahc.jpg

Dbro da pokojnik nije bio u autu. Pa bi i za njega naplatili prevoz. Svarno je crni humor.

"Najlepša reka na svetu", "reka pet boja" i "reka koja vodi u raj" nazivi su kolumbijske reke Kanjo Kristales(Cano Cristales), koja predstavlja pravo čudo prirode.
Reka je prepuna raznih vrsta algi i mahovina koje procvetaju između vlažnog i suvog perioda tokom godine, kada su uslovi u reci idealni, što stvara neverovatan kolorit i daje reci poseban izgled.

U ovom kratkom periodu Kanjo Kristales, koja se inače ne razlikuje od drugih reka, gotovo da oživi u prelamanju duginih boja.

Reka je duga oko 100 kilometara i predstavlja pravu turističku atrakciju u periodima kada se ova pojava može videti.

Evo par fotki pa uživajte!

......nastaviće se .... :ppozdrav: :cool: :spavam:

Evo još malo "El rio mas fabuloso colombiano, mas lindo en mundo entero"! Ko zna možda je ovako šareno, možda zbog "ispiranje" raznoraznih narkića?!?! :haha: :haha: :haha:

:ppozdrav:

Tačno draganpn, ali peto1 i moja malenkost se "raspucali iz svih oružja", evo malo smeha:

1. - Upoznali se Crnogorac i šumadinka i rešili da se uzmu i da žive zajedno.
No, pre toga, da bi se bolje upoznali, svako je trebao da ispriča svoje mane i vrline.

- E pa slušaj jado, veli ti delija, kod nas su ti taki običaji da mi Crnogorci
ponedeljkom, sredom i petkom pričamo o našoj slavnoj istoriji. A utorkom
i četvrtkom idemo i pjevamo naše junačke pjesme. A subotom i nedjeljom
mi smo na stadionu i navijamo za Budućnost. Eto to su naše crnogorske mane.
- E sad ti slušaj 'vamo ove naše šumadinske. Mi ti brale svaku noć legnemo
malo ranije, posle 8, a već posle 5 minuta počinjemo da se jebemo, pa ko je tu, tu je.

2. - Probudi se, budalo jedna pijana! - drma žena muža!
- Upravo sam čula miša kako, ispod kreveta, cvili!
- Pa šta očekuješ od mene, da ga uhvatim i podmažem?!

3. - TAJNA SRETNOG BRAKA
Važno je naći ženu koja čisti i kuva,
ženu koja dobro zarađuje,
ženu koja je odlična u sexu,
ali najvažnije od svega je:
da se njih tri nikada ne sretnu!

4. - Evo i par oglasa istinitih

4.1. - Potrebna sekretarica za rad u firmi, atraktivna i slobodnih shvatanja. Radno vreme dvokrevetno.
4.2. - Trebam djevojku, ne da radi nego da pije, da zabavlja goste
4.3. - Sobu iznajmljujem pretezno zenskoj osobi
4.4. - Kupite akumulator na 6 mesecnih rata i pocnite da kresete odmah!
4.5. - Pristojan sijamski macak bez iskustva, trazi iskusnu macku za zajednicke trenutke
4.6. - Mitsubishi Colt, 2200 DEM sa cjenkanjem, 2000 DEM bez cjenkanja
4.7. - Citroen AX, 89. g., besprijekoran, mislio sam ga ostaviti sebi
4.8. - Renault 5, zbog hitnosti hitno - limarija ko' curica!
4.9. - Menjam šlogiranog dedu za druge vrste nekretnina!

:ppozdrav:

Izvini torpedo ja sam jos bio titov pionir pa mi je takva narav. Licno mi ne smetaju dok ne pocnu mene da diraju. :haha:

Ja jos nisam, nemam cipovan pasos pa me za njih i z.....! Nekad smo bili Evropa ali smo sad jedno 30 godina iza njih, i finansijski i u tehnici. Nista politicki. Politika me ne zanima posto moja sranka ne ucestvuje na izborima GSP stranka-Gledam Svoja Posla.

@peto Jel bi ti nešto škodilo izmedju njih dve? Kakav ti je kardiovaskularni sistem? :haha: :ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh