Zabava, smešne slike, video i ostalo... 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
abro je napisao(la):
Dejann je napisao(la):
pitanje gde ima da se kupi takav traktor verovatno ta zena ide uz traktor :haha: :haha:
Kontra pitanje ; dali misliš da bi bilo skuplje održavanje ove žene ili te dzonike pod njenim nogama? :haha:

Ko ima za novog Johna sigurno ima i za takvu zenu koliko ja znam ::namigivanje::

Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):
abro je napisao(la):
Dejann je napisao(la):
pitanje gde ima da se kupi takav traktor verovatno ta zena ide uz traktor :haha: :haha:
Kontra pitanje ; dali misliš da bi bilo skuplje održavanje ove žene ili te dzonike pod njenim nogama? :haha:

Ko ima za novog Johna sigurno ima i za takvu zenu koliko ja znam ::namigivanje::

pa znao sam da to ide jedno uz drugo :haha:

n2yaeb.jpg

Jel vam zvuci poznato :haha: :haha: :haha: :haha: :D :bravo:

[youtube]GCu2XMTU76s[/youtube]

Ja se izvinjavam ak je prije bilo, al ja sam to tek sad iskopao preko facebooka, pa reko da podjelim ;) Jadan se kidam od smjeha, pogledajte ih samo na sta lice, a tek rjeci pjesme:haha: :haha:

@paorpaor
Tako je majstore, treba biti u trendu, a naročito na spomenicima :haha:

Evo nešto od mene:

Extra kačamak:
2dln50o.jpg

Lepo i korisno:
rwnr6b.jpg

2zi27ug.jpg

:ppozdrav:

Momci jel .mozda zna kako ide onaj vic sto Bora Djordevic pricao na koncertu....spominje predsjednika i majmuna...jbg ja ne razumijem bas dobro. :sta: :ppozdrav:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=anqGtsl29R0[/youtube] ne znam gde da postavim ovaj klip ali me je odusevio, mehanizacija, raspored rada ...itd :D

Verovatno je većina Vas gledala karneval u Brazilu, a neki možda i bili!
Da li ste se zapitali zašto, i kako onako kvalitetno i "lomljivo", igračici sambe mešaju?

Pogledajte ovaj video, pa onda da čujemo najduhovitije odgovore!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=THk5GB3JYG4&feature=related[/youtube]

A pravi odgovor, na istom ovom mestu, u isto ovo vreme, ali malo sutra!

:ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh