Zabava, smešne slike, video i ostalo... 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Idemo još poneku sličicu, da ne kažem dozirano, može nekom da pripadne muka, tj. da mu se sloši:

235qog.jpg

kdtw8m.jpg

2jg6qkm.jpg

1zl8vie.jpg

:ppozdrav:

@pedja voganj

Nije da ne volim umetnost, sav sam ti "umetnička duša" :haha:, :haha:, a za ove sličice treba da zahvalimo mom drugaru koji je u Hamburgu ("što su ovi Nemci kvaran narod" - kako reče Radovan III), ali ovaj je naš i ima dosta vremena, i ima u stanu ADSL vezu sa 16 Mbps brzinom prenosa (zamisli, a mi se hvalimo sa 1 Mbps!!!) i tako šalje sve i svašta, sram ga bilo, a opet ja prosledjujem i "kvarim jadnu decu"!!! :haha:, :haha:, :haha:

33cxd7t.jpg

ka46zb.jpg

2z4ekol.jpg

29ptcfo.jpg

:ppozdrav: i nema više :nono:

UF sad da nam je*~ JOHNY'89 ~*-ja ne bi izlazio i apartmana. Na vrata bi okacio tablu u kvaru da ga niko ne uznemirava. :haha: :haha:

Da nastavimo u istom tonu - smešno :haha:

Živa istina u Beogradu - nervozna stanarka pravila
pizdarije po zgradi
10hlovk.jpg

Šta će čovek da se obzbedi na vreme
sq5ngo.jpg

U zanosu svašta se učini
24yzn79.jpg

Dobio sam sa naslovom "Srpski genetičari
odgajili novu sortu banana", ali mislim da bi se
naše kolege Slavonci naljutili, jer su i oni "itekako u igri"!
2q2nxq1.jpg

:ppozdrav:

Na vratima neba stoji jedan jako ljut covjek i urla: - Pa sta se desava? Sta ja tu radim? Pogledajte me! Imam 35 godina, ne pusim, ne pijem, jucer sam rano legao u krevet i sad sam tu pred vama! Sigurno je neka greska! Molim vas da provjerite!

- Jos nam se nikada nije desilo da se zabunimo, - odgovori Sveti Petar - ali provjerit cu. Kako se zovete?

- Moric. Tomislav Moric.

- Koje vam je zanimanje?

- Automehanicar.

- Ah. Da, evo, nasao sam vas. Tomislav Moric, automehanicar. E, pa, gospodine Moricu, prema nasim podacima vi ste umrli od starosti.

- Od starosti?!? Nemoguce! Pa imam samo 35 godina!

- Pa ne znam, - odgovori sveti Petar - zbrojili smo sve sate rada koje ste zaracunali musterijama i to ispada 123 godine...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh