Za motoriste, Koji motocikl vozite?

Ja sam imao Mz 125 i posle njega mz 250 etz,sa njim sam presao 25000km,motor odlican za to vreme i te pare,mana mu je bila viljuska 2 brzine,ali nije ostavljao na putu,manje je trosio od Jawe ts 350 i bolje isao.

Transfagarasan :osmeh:
2017061018.jpg

Mz 125,150 trosi kao apn,ako kupujes,glfaj da ima oznaku e,elektronsko paljenje.251 je dobra,ali ako je peglas,oce da potegne i do 12litara,imao sam 3kom 251 ,pa znam ih u sraf.opet 250i251 imaju problem sa konusom kvacila.,
@nesic ..ekstra,i ja imam u planu da odem drugar je bio tamo i na transalpini,ali nikako da ukradem par dana...

Pre dve god sam odvozao Transalpinu,ove godine mi se ispunio san da odem na Transfagarasan..vredi svaku paru otici i videti :ppozdrav:

Ima li neko od kolega yamahu tdr 125 ?? Interesuje me posto je vise enduro da li moze da se vozi i poljskim putevima ?? I na sta obratiti paznju prilikom kupovine ?? Nudi mi jedan uvezenu iz CH cini mi se. Pa me zainteresovalo ne izgleda lose s obzirom da je 125cc.

Ima li neko od kolega yamahu tdr 125 ?? Interesuje me posto je vise enduro da li moze da se vozi i poljskim putevima ?? I na sta obratiti paznju prilikom kupovine ?? Nudi mi jedan uvezenu iz CH cini mi se. Pa me zainteresovalo ne izgleda lose s obzirom da je 125cc.

Ima moj drugar 2 kom TDR 125. Covek je kolekcionar. Lepo rade obzirom da su 125 dvotaktne masine a fino i idu. On to cuva i pazi i nikad se nije zalio na njih. Mislim da je bas zahvalno motorce. NBisu bas nesto visoke ali moze za poljske puteve, nije bas za kross voznju

Људи треба ми мала помоћ. Под шупом ми се налази пијађо зип од 50кубика и 4т. Прошле године сам му само заменио уље и сад би му мењао филтер горива али не могу да га нађем
Ако неко има овакав скутер занима ме где му се налази филтер горива?

Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока

LJudi, da li bi u skuter keeway, ima valjda 49 ccm, mogla da se sipa spremljena mesavina u rezervoar(kao i kod apn-a), naravno da se u njegov rezervoar za ulje ne sipa vise nista. Koju biste koncentraciju preporucili i vrstu ulja, sada koristi neko sa nazivom skuter 2t.

Da li to moze da ima nekih negativnih posledica po motor?

Pa sto ne bi moglo. Cesto se desi da te pumpe za ulje crknu tako da ti je sigurnije da sam pravis mesavinu. Imas one flasice od 100 ml,to ti je za 5 L benzina.

Људи једно питање. да ли сме и даље да се вози скутер са белим таблицама а ако не сме колика је казна за нерегистрован скутер?...

послато са gt-i9506 уз помоћ тапатока

Poslednja izmena od urednika:
Jos uvek ide na bele tablice ako se vodi na tebe,a ako je doslo do promene vlasnika onda ga moras registrovati na sebe i na zute tablice.Mada meni drugar iz mup-u kaze ma teraj i nemoj bacati pare samo obavezno kacigu na glavu i nece te niko dirati!

Nazad
Vrh