Tombica
Član
Svaka cast kolega,to je i meni san.Pre dve god sam odvozao Transalpinu,ove godine mi se ispunio san da odem na Transfagarasan..vredi svaku paru otici i videti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svaka cast kolega,to je i meni san.Pre dve god sam odvozao Transalpinu,ove godine mi se ispunio san da odem na Transfagarasan..vredi svaku paru otici i videti
Veruj mi da je lako ostvarljiv san...cela parada od 3 dana me je kostala 90e..put,smestaj,hrana pice......Svaka cast kolega,to je i meni san.
E onda cemo nesto dogodine uraditi povodom toga,motor sam vec promenio pre koji dan, umesto vt500 uzeo sam tdm 850.Veruj mi da je lako ostvarljiv san...cela parada od 3 dana me je kostala 90e..put,smestaj,hrana pice......
2008 godište, udoban je dosta i ima dobru zaštitu od vetra jer je oklopljen skroz. To je sličan motor Fazeru, samo kod tebe nisu full oklopi.
Samo pazite da ne ispravite tu krivinu...Kad si na moj kraj, pusti poruku da ispeglamo neku krivinu