Za motoriste, Koji motocikl vozite?

Da, adrenalin raste i iz fotelje :osmeh:

Zbog ovog turčina su zatvorili most između azije i evrope da isproba H2R.....za 26 sekundi od 0 do 400 km/h

[video=youtube_share;UeU0fzYMlmU]http://youtu.be/UeU0fzYMlmU[/video]

Ali medalja ima i svoju drugu stranu ....... +18............

[video=youtube_share;6JTpUzLh7S0]http://youtu.be/6JTpUzLh7S0[/video]

Poslednja izmena:
Zasto bi bila tajna? za 80e mi je ugradio auspuh..i na prethodnom freewindu mi je isto bio njegov top..vec sam pisao o tome a cini mi se da ima i slika :ppozdrav:

Tomos Apn 6 1983 kupljen nov.1 prepravka radjena pre 2 godine .Apn cilindar prepravljeni kanali kao na t 15 i karburator dell 15mm a sad posle uskrsa ide 2 prepravka.Stavlja se cilindar od Tomos Cross Juniora i Bing 18.

Čuvaj se juniorovog cilindra, posebno ako je nov kineski. Odnesi ga prvo kod majstora zajedno sa klipom koji ćeš ugraditi da ti izmeri toleranciju i ako treba ishonuje cilindar. Ja sam imao problema sa tim cilindrima da je mala tolerancija, i jako lako zariba.

Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk

Ako je sve kako treba, majstor ti neće naplatiti. Ali nemoj nositi kod njega na merenje pošto ti je on prodao, nego kod nekog drugog. Tolerancija za taj cilindar, još ako je neki jeftiniji klip treba da bude 7 stotih, po Somboru uglavnom buše svi na 5 stotih toleranciju a to po meni može jedino na apn sa prisilnim hladjenjem i da se jako pazi u razradi.

Ala si ga zakomplikovao...ako vec gledas toliko tu toleranciju,ne gleda se zazor izmedju klipa i cilindra,vec zazor na kariki,kad se stavi u cilindar.

Poslednja izmena od urednika:
Tolerancija se meri na suknjici klipa i kao sto kaze "jbrtka" na karikama.

Послато са F3111 уз помоћ Тапатока

Ok, tako meris u kućnim uslovima zazor, ja sam mu samo dao savet pošto sam dosta mašina sklopio i taj cilindar dobro poznam. Napravljen je od jako lošeg materijala i jako lako zariba. Takođe nisam ti rekao obavezno sa smirglom ili biaksom skini ivice kanala pošto su jako oštre i lako zapne karika za njih, imao sam i par takvih slučajeva.

Ma ja to ne radim nemam vremena idem u skolu i ne stizem inace bi ja sam to polako pa kako ispadne .

Da se i ja upisem u ovu temu, masina je uzeta za obilazak terena i malo putovanja.
2071b7bbc7b558ac6358826ca35ad62a.jpg
a072e24a2e18fe2ed45fe953b40dee75.jpg
d874784f02eb9932a1d1fac0ceeba1bb.jpg

Evo jos dve spreda.
Inace '91 god ima 59000km
Placen 870€ na ime kupca. Uvezen iz Ch i vodi se 28,5 kw
7fca07019875529c19051bcb99b5ae5a.jpg
a911eb94b1490f68dd21022159c4ec97.jpg

Vico, srećna kupovina i puno bezbednih km da napraviš sa TDM-om :ppozdrav:

PS: Spremi ulje za dolivanje........::namigivanje:: :osmeh:

Hvala puno i ja se nadam tako.
A gde mu se kontrolise nivo ulja?
Sta mislis dali sam pogresio sa kupovinom (nemislim na cenu vec na model).

Da li si pogresio videces sam kad pocnes da ga vozis :) Generalno TDM nema neke "decije bolesti",jedina zamerka mu je sama tezina motora i sto zna da srkne dosta goriva

Nazad
Vrh