YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
jel imate neke slike od vasih yto traktora koji imaju 2 do 3 hiljade sati?
Samo za tvoj dušu :
30w80nk.jpg

2zq6amw.jpg

xdeck1.jpg

Mislim da ima 4600sati.
Sad objasni čemu ovo?

Samo za tvoj dušu
Mislim da ima 4600sati.
Sad objasni čemu ovo?
Interesuje me kako izgledaju posle odredjenog vremena sobzirom da imam prijetelja kod koga je sacuvaj boze posle par hiljada sati,a ovaj sto si postavio nije nikakav reper sobzirom d je lepo opran i nalickan za prodaju.

Poslednja izmena od urednika:
Pa dobro nije bas da je rus posle posle 3-4000 rh kao nov. kod mene u selu ima dva rusa 1025 jedan na 300 sati menjao lamelu, drugi na 900 pukla osovina u menjacu. 900e opravka. Ali msm ko i kako vozi toliko i traje traktor.

Ja još nisam rusa video da ne curi čim se dotera u dvorište, izgleda ako ne cure negde oni ne valjaju :osmeh: Šalu na stranu o ovo se već pričalo nedavno. Moj sada ima oko 2800 sati i suv je kao barut a jedino mu je prethodni vlasnik menjao lukovo kvačilo čim ga je kupio ostalo nije dirano. Drug ima 1204 koji ima preko 3000 sati i takođe nigde ne curi.

- - - - - - - - - -

Pa zato me to i interesuje,ovaj sav curi ,pogotovo ispod kabine!

Gde ispod kabine ?

Onaj traktor nema 4600 rc,gume su mi jos orig,a pritom su jako lose,tako da ne mogu da izguraju te sate...boja ima takodje brzo izbledi,tako da je ovaj vrlo verovatno farban.inace jedan prijatelj koji radi sa takvim (904) u firmi od kad su stigli kaze da posle smene u njemu ni svoje misli ne cuje vise.ono sto hvali kod njega jeste snaga,koje ima na pretek.

Pa dobro nije bas da je rus posle posle 3-4000 rh kao nov. kod mene u selu ima dva rusa 1025 jedan na 300 sati menjao lamelu, drugi na 900 pukla osovina u menjacu. 900e opravka. Ali msm ko i kako vozi toliko i traje traktor.

900e je kostalata ta osovina u menjacu na Belarusa ??? :osmeh:

JA nema nista protiv YTO traktora... Cak sta vise pratim ovu temu redovono.. Ali tu nekolicina vlanika YTO traktora skoro svaki 2-3 post im je e Rus ovo Rus ono a Yto ne.. Dok u temi o Rusima nisam bas naisao na uzastopno poredjenje tih traktora sa YTO traktorima... Cak sta vise imam dosta prijatelja koji nikad nisu tako neto rekli...
Dok ovde u temi pojedini vlasnici stalno to rade.... Malo ne razumem te ljude al ajde uzdravlje ..... :ppozdrav:

• Like
Reagovanja: aca
Nazad
Vrh