YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
gledam ove cene gore postavljane pa se ceskam po glavi,jesu li oni to jeftiniji nego prosle godine?Kad sam uzimao letos u junu yto 454 platio sam ga 14800 evropskih sa euro kabinom,504 je u toj kombinaciji bio 17500e a 554 je ista cena,tad sam odustao od njega zbog buke u kabini a i ceko bi ga nekih tri meseca..

Danas sam imao prilike da pogledam i sednem u yto504, naizgled lep traktorčic,nešto veci od imt539 ,motor 4 klipa,ide čak 40kmh težak oko 2,5t, kabina je evropska,ali mi se cini dosta mala ,pa oni malo krupniji ljudi teže ulaze i izlaze iz nje,vlasnik kaže da prašina uopste ne ulazi u kabinu i da je tiša kabina od 904,e sad generalno gledano s moje strane ,mislim da zadnje točkove ima premale za svoju veličinu i hidraulika nije bas neka na oko,i cena je preterana, oko 17000evra a pitanje je kakvog je to kvaliteta.

zaoravanje stajnjaka
fotografija0074.jpg
fotografija0073.jpg

Moj je sklopljen u Kini i sve je isto kao na 554 ,samo su zadnje gume 12,4 R28 a na 554 su 13,6 R28 ,motor je potpuno isti (4100 ccm) , nosi prskalicu 450lit bez problema , tezak je 3t. a po specifikacijama u knjizi podizna sila hidraulika 8,3 KN .

I kod mene je procurio bio prednji semering i majstori iz agropanonke mi rekli da zamenim ulje i samo da ponekad popustim taj cep da oce da se stvori unutra pritisak . Kako to radim prestalo da curi i bez remonta probaj i ti zemeni ulje pa tes videti

Semering prednjeg točka menjaj u kompletu sa metalnim prstenom tj. kupi original sve u kompletu.Ja sam probao sve i svašta ali dok nism kupio original curenje nije stalo.

Na tom cepu ima odusak ,zbog stvaranja pritiska ,i ako je on zacepljen negdje ce izbit ulje.

Takav je kod prijatelja na 554 i na oba tocka je pustio ulje

Poslednja izmena:
Rešio sam da na 904 ugradim Lukovo kvačilo. Dali neko ima informacije gde može da se nabavi i koje su cene? U Agrovojvodini je 70000 sa PDV + ugradnja oko 250 €. Takodje mi je izgleda otišla hidraulična pumpa jer na leru uopšte ne diže setvospremač, već samo kada dodam gas.

Nazad
Vrh