YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
moj kum je kupio novog Kama 804 2010g.to je licenca deutz-u i ne znam jel prosao 100rs zablokira mu zadnji desni tocak a traktor isao u prazno bez imalo opterecenja.bili serviseri odlomljeno par zuba navodno materijal prekaljen.inace traktor ne izgleda lose. njegov zvuk mi se ne svidja, i vrata su debilno odradjena.znaci kad ih max.otvoris treba da se bocno okrenes i tako provlaceci se ulazi u kabinu.posle mu je par puta pucala sajla na rucki za ukljucivanje kardana , rubove kabine vec hvata rdja,izvodi od kipe nisu standardni ,isto konektor za struju treba menjati ( ne pase za ove nase prikolice) i kojekakvih sitnica ne mogu sad da se setim...od elektronike jedino ima elektronsko ukljucenje prednje vuce.tema je YTO ali i ovo je kinez slicnog izgleda, snage, i cenovnog ranga.

Ljudi ja imam yto 904 vec 4 god. traktor ima 1300 rh i jako sam zadovoljan. Bio sam skeptican kad sam ga kupio kako ce to da radi, ali traktor je za te pare odlican. naravno svi bi mi bolje, ali ovo je dosta solidan traktor.

Gledao sam ih sad na sajmu. jedino što je poboljšano je što je na 90ki stavljen još jedan pomoćni cilindar hidraulike, a nemaju ono dugme za brzo spuštanje i dizanje hidraulike, nemaju sponju ručicu hidraulike..., a čuo sam da su i dosta mekši sa dečijim bolestima

Mislio sam na to da od pre 4 god da su delovi kvalitetniji, izrada je kvalitetnija. verovatno je zato sad i veca cena. Onaj 554 je skuplji od rakovice 65, verovatno da ima vise kvaliteta nego "nova" rakovica. to je bar moje misljenje.

Nemam ni ja to dugme za brzo dizanje i spuštanje.Suština je da od prvog modela 2011 do danas ništa (eto sem nalepnica) nije promenjeno.

Ima promene . Ja sam bio pre neki dan. Za razliku od mog 904, 2009 godište, sada su promene sledeće : Kvačilo stavljaju Lukovo, što je mnogo mekše i dugotrajnije. Auspuh je na šrafove. Drugačije izveden iberlauf. To je to što sam primetio.

Po meni je yto 904 bolji tj. ipak malo kompletniji traktor od 892.Mada sa cenom yto904 može da se kupi i jači rus od 892.

ja se izvinjavam bio je u pitanju model 1204 sa 4cilindra i sa elektonskom kontrolom motora, pogledajte tu sam ga i slikao
p5180337.jpg

p5180338.jpg

- - - - - - - - - -

p5180339.jpg

ovo je bilo na NS sajmu 2010te godine

Nazad
Vrh