YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Znam druze ali za razliku para mozes kupiti sejacicu Agriju ili Maju malte ne ili bilo koju prikljucnu masinu spremac,prskalicu,drljacu,tanjiracu itd.

- - - - - - - - - -

Znam druze ali za razliku para mozes kupiti sejacicu Agriju ili Maju malte ne ili bilo koju prikljucnu masinu spremac,prskalicu,drljacu,tanjiracu itd.

- - - - - - - - - -

kod nas se bas nesto nisu proslavili x904, hlandjaci su se poceli ljudima raspadati, pa neki ventil na hidraulici... mada ima tri yto454 i dobro su se pokazali za sada :osmeh:

Boga mi komsija,svaki dan sam u Pivnicama i u sezoni oranja sam vidjao te x 904 sa trobrazdnim obrtacima i sasvim pristojnim dubinama oranja,znam ih par i niko se nije zalio,jedina boljka im je taj hladnjak

pa vidi jednog su slepali sa beracem neznam sta mu je bilo,mada je vec mu bilo nesto ulje curilo, drugi je bio 2.godine tako nekako kod nas i zamenjen je za zetora, onda na jednom je vec 5.put menjan hladnjak, kazu da je dosta bucan, nisam vozio tako da neznam :) imaju snage to stoji lepo idu z trobrazdnim obrtacima ali su prestali da dolaze kod nas... na losem su glasu..

kada bih uzimao polovan traktor od 90ks do 15000e uzeo bih Yto 904x,sasvim pristojni traktori mogu se naci od 10-15000e i to 2007-8-9-10 god,a vi pogledajete sta mozete uzeti za te pare i to godiste i tu konjazu,moze neki zapadni traktor ali sa 5-7000rs

pa vidi jednog su slepali sa beracem neznam sta mu je bilo,mada je vec mu bilo nesto ulje curilo, drugi je bio 2.godine tako nekako kod nas i zamenjen je za zetora, onda na jednom je vec 5.put menjan hladnjak, kazu da je dosta bucan, nisam vozio tako da neznam :) imaju snage to stoji lepo idu z trobrazdnim obrtacima ali su prestali da dolaze kod nas... na losem su glasu..

Taj sto ga je zamenio za zetora taj je i rusa 105 imao,mozda voli da trguje :haha:

voli da trguje :osmeh:, ali taj Yto je imao problema sa hladnjakom a i otisao mu je neki ventil na hidraulici bilo je nekih problema... a i kaze gazdin zet da je bio mnogo bucan Yto..

Poslednja izmena:
Neznam Imt 5100 ili 5106 20 godina star i kusur mozda sa xy broj moto casova i nekad bio u nekoj imanje vozio kurta murta . (imam imt traktor 539. 98 godina nisu losi traktori) Novo je novo makar kinez

Moje misljenje je da kvalitetni materijal u IMT 5106 nego u YTO 95 . kod mene u selu ima 7 traktora Kineza YTO95 , FOTON85 FOTON60 YTO54 i kod svakog bili kvarovi I MENJAC , GENERALNU MOTORA , PREDNJA VUCA, HIDRAULIKA , JEDNIM JE ISPALO ZADNI TOCAK I I JOS DOSTA MALO SITNIH STVARI

Moje misljenje je da kvalitetni materijal u IMT 5106 nego u YTO 95 . kod mene u selu ima 7 traktora Kineza YTO95 , FOTON85 FOTON60 YTO54 i kod svakog bili kvarovi I MENJAC , GENERALNU MOTORA , PREDNJA VUCA, HIDRAULIKA , JEDNIM JE ISPALO ZADNI TOCAK I I JOS DOSTA MALO SITNIH STVARI
imas dosta pogresno misljenje...kod nas ima dosta yto traktora koji imaju po par hiljada sati bez nekih ozbiljnijih kvarova , a kvare se sve svi traktori, zivim do zadruge gde se uglavnom voze Clasovi a jesenas sam triput vido kako se slepaju a imali su i ozbiljnih kvarova a Class je po mom misljenju jedan od najboljih traktora.Porediti dva razlicita traktora Yta i Imt starog 20 godina ...Novo se VOZI a staro se HVALI.

imas dosta pogresno misljenje...kod nas ima dosta yto traktora koji imaju po par hiljada sati bez nekih ozbiljnijih kvarova , a kvare se sve svi traktori, zivim do zadruge gde se uglavnom voze Clasovi a jesenas sam triput vido kako se slepaju a imali su i ozbiljnih kvarova a Class je po mom misljenju jedan od najboljih traktora.Porediti dva razlicita traktora Yta i Imt starog 20 godina ...Novo se VOZI a staro se HVALI.
Neznam kako se pokaze IMT 2090. Ovi kvarovi koi sam naveo su na 50 sati , 500 sati ,700 sati, 1500 sati , a vecina vlasnika ovih traktora su pedantni ljudi nisu bas svi.

Nazad
Vrh