YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Aha vidi stvarno 1600km.... Hmm možda su i do poljkog wc-a išla deca.... Ali i to mi je malo malo. Naš ima skoro 1000 pa su gume ihaha bolje,a radio je i u transportu. Bar 2600! No,ne bitno.
Poluge? Pa kako ne vidiš? Od Rujkana plus malo ploče i udri!
Ah,da... A zašto je suzio prednji trap? Mislim,dal je još neko sužavao zbog nečega? Mi nismo niti vidim neku potrebu pa zato pitam.

Ovaj traktor je iz Karađorđeva. Baš pre neki dan čujem da ga prodaje i reče mi čovek samo 600sati. Ono jest da ne radi baš mnogo zemlje ali znam koliko taj traktor godišnje radi i šta sve vuče. To je onaj što sam ga spominjao da je teran na maksimumu konstantno kao da ima 150ks a ne 130. Koliko sam čuo nije imao neke ozbiljne kvarove sa njim ali sad ga prodaje jer hoće da uzme nešto veće. Mislim da mu je krajeve poluga menjao odma kada ga je i uzeo jer je one klasične otkinuo još kad ga je uzeo prve godine. Sve u svemu dobra mašina i sigurno je redovno i vrlo kvalitetno održavana jer čovek ne žali da da za dobrog servisera i majstora za bilo koju mašinu.

:osmeh:
Trebalo bi da je ventil koji pusta naftu ka grejaču tek kada se klikne na prekidač za zagrevanje. Mada koliko vidim ovaj nije povezan sa strujom tako da verovatno ne radi.

ima grijac posebno na usisnoj grani i on radi,a vidio sam da ovo nije ni bilo spojeno pa zato sam i pitao sta je :osmeh:

Jel na Yto 904 ima negde neki filter vazduha za kabinu.Računam ima klimu morao bi imati i neki filter.Ja gledao nigde ne vidim.

I ja sam tražio ali uzalud. A dobio sam u kutiji sa traktorom i neke filtere. Nažalost nema i mnogo mu to fali jer posle dužeg boravka u kabini, fali svežeg vazduha.

YTO-454 4WD 11880e
YTO-554 16680e
YTO-804X klima 25788e
YTO-X904 klima 27900e
YTO-X1204 klima 38280e
YTO-X1304 klima 41880e
sve sa pdv-om

Cenu digli gore ,a progdaja sama otišla dole.Čim oni rade zamene staro za novo i daju beskamatne kredite znajte kako im ide prodaja.Do sad su donekle mogli da konkurišu MTZ-u ali i sa tim je gotovo.Za 1304 kupiš MZ 1221.3 i nov plug obrtač biraš zanjega.

10% gore, dole, zar je bitno? Traktor se kupuje da bi radio i zaradio novce a ne da stoji kao ukras u avliji.. Vredi ta 90-ka te pare samo sto su se na trzistu pojavili recimo malo kulturnije uradjeni traktori za slicne novce pa se sad ti traktori masovno prodaju a ovi malko stoje. Normalno je da svi prodavci imaju akcije zamena staro za novo i beskamatni kredit jer ipak pratimo desavanja na zapadu a tamo je to zdravo davno pocelo.

Nazad
Vrh