YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
fotografija0002.jpg
[/img]stigli semerinzi za prednje tockove

Ajd dajte tačne dimenzije tih guma ili bar konkretan naziv i namenu od čega su i proceduru postavljanja istih.

Vlasnici 804ki i 904-ki zamolio bih i vas da napišete koji tip motora imaju vaši traktori. Ili ovde ili na pp. Hvala!

Brat ima 904 star je tri godine, pre nekih 250 r.č. otišla mi je korpa kvačila koja je tada zamenjena zajedno sa lamelom isad mu se opet desilo da je otkazalo kvačilo. Dali je neko imao sličan problem, dali je loš kvalitet lamele u pitanju ili nešto drugo.:sta:

Pa videćete šta je kad otvorite ponovo.Po meni je ili do lošeg štelovanja ili loših ugrađenih delova.Nema šta drugo.

Ja lično sumnjam na ono što je Diklofen napomenuo, loše štelovanje. Kada se stavi nova korpa i lamela posle izvesnog broja sati(oko 20 r.č.) trebalobi ponovo doštelovati korpu po njegovim rečima kvačilo je gore hvatalo.

Ta Lukova su žestoka cena ali vrede.
Pa kad je video da mu kvačilo hvata skroz gore što odmah nisu na pipcima štelovali?

Kad sam uzeo moj traktor covek je rekao da je jako bilo tvrdo kvacilo kinesko i ugradio je odma LUKovo, oko 700e je za ovaj moj bilo tada

Kad se vec spominjalo ogibljenje kabine, evo kako je to kod mene fabricki na kockici reseno. Ovo je slikano od nazad

Pa naravno da je bolje kad kod mene iznad plastike nema ništa tj. metalni nosač kabine direktno leži na plastici.Na taj način prenosi bukvalno sve vibracije.

Da li neko zna koliko kosta nov YTO od 80-90 konja? jedan moj prijatelj se zagrejao za takav traktor.

Po čemu misliš da je noviji,po vratima bez okvira? Što se tiče snage tip se zeznio pa upisao 130kw a traktor je toliko KS. A onih 600rs može maloj deci da priča....

Nazad
Vrh