Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dok ne prođe tih 10sekundi pada li oruđe na dole?
Negde je poceo da pusta ulje,a reg.ventil to koriguje...cest problem na monoblok rusima,rakovicama...verovatno je i do semeringa na klipu hidraulika ili na "kocki"Probaj:kada podigneš skroz oruđe da par puta brzo radiš gore-dole sa ručicom za fino štelovanje dubine.Isto sa podignutim oruđem probaj da skroz izviješ i zaviješ(par puta) onaj ventil za štelovanje brzine spuštanja i blokadu transpotrtnog položaja.To do pumpe nije nego do regulacionog ventila.
I meni je jedan dan počeo da sporo diže i dok nisam očistio filter i dobro "razdrmao" ručice nije proradilo.
To ti je moj laički savet da probaš jer to ništa ne košta.
Sugurno će se javiti i mnogo stručniji ljudi ali onda košta.
Jel imao mozda neko problem da mu hidraulika "trza" kada je radna masina podignuta do kraja?
Elem, na mom 1204 kad dignem plug i kad je poprilicno zagrejana hidraulika, hoce da trzne, znaci na svakih 10-tak sekundi cimne na sekund. Inace manje vise dize bez problema, mozda kad je bas bas ugrejan na leru sporije digne, ali cim malo dam gas dize bez problema... Traktor je na cca 5000 rs, licno mislim da je mozda pumpa hidraulike malo oslabila, ali ako neko misli da bi problem mogao biti i negde drugde, bio bi zahvalan na predlgou!
Vidiš a ja imam saznanja da je 1304 dosta jači od 1204 za vrlo malu razliku u potrošnji.To sam čuo na par mesta gde u selu imaju oba traktora.Nije to sad neka velika razlika u KS ali kažu da se na terenu oseti i te kako.To mi je u planu ali sve zavisi i od iduće godine i naravno procene mog traktora.