YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Dobio sam tegove sa njim i prednje i u zadnjim tockovima i topling i poteznice sve jer je covek prvi vlasnik cak mislim da mi cale rece da je i kataloge njegove dobio

- - - - - - - - - -

Miroslave koje su dimenzije guma na tvom? kod mene su prednje 12,4-24 a mislim da su orginal 13.6-24 a zadnje su mi 16.9-34. Ne znam da li ce biti problema pri upotrebi prednje vuce jer je prethodni vlasnik stavljao manje gume zbog sejanja

Zadnje 16.9-34 a prednje mislim 13.6-24 al sutra ću još proveriti nisam siguran 100%,razlika je u svakom slučaju samo u širini gume od oko 3cm tako da prednju vuču slobodno koristi.

- - - - - - - - - -

13.6-24 su prednje,proverio sam

Evo slike po obećanju za udvajanje točkova na YTO.:ppozdrav:
dsci1285.jpg

dsci1291.jpg

@frenky

Nisam ovo gledao pre kupovine ali sad vidim sta sam uzeo :osmeh: Ne mogu da docekam da ga upregnem malo da vidim kako vuce i kakav je u odnosu na dugu devetku
Malo mi je samo kratka kabina blizu su mi komande a mislim da ne moze da se pomeri vise sediste nazad,a sto se sirine tice mogu jos dva pomocna da se stave sa obe strane da komotno sede jos dva coveka unutra ko u bioskopu :osmeh:

Pa šta da ti kažem.Izgleda sasvim pristojno za svoje godine.Ako je radio samo lake poslove kao što kažeš služiće te jako dugo i bez problema.Po meni u svakom slučaju mnogo bolji traktor od torpeda kojeg si imao.Čak šta više verujem da su te serije bolje nego ove nove što recimo imama ja.I ja bih jako voleo ako bi slikao malo motor.

@bewisa
Videcemo da li je bolji kad ga upregnem :) Dobio sam sa njim jednu prednju novu i jedna prednja je oko 25-30 000 a zadnje su 45-50 000 po komadu
@vlasto
Imam za njega 757-20 sa pretpluznjacima i mislim da ce se igrati sa tim plugom
@diklofen
Bice slika motora ako stignem mozda i sutra
@winchester
Japanski Sudanac sto bi rekao Jaric T Zivadin :haha: Traktor preipada ovoj temi jer je YTO , koliko znam to je prva generacija YTO uradjena u orginalu kao Fiatagri serije 90

Nazad
Vrh