YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Sa mojim YTO754 od 8 radnih sati, drama se i dalje nastavlja, nakon rastavljanja traktora i stelovanja kvacila, posle 1.5h rada u transportu menjac je toliko zaribao da vise nije hteo ni u jednu brzinu. Danas su ga ponovo rastavili, na sta ce to sve da lici, nek mi je Bog u pomoci. Custo da znate sta se radi na estradi

Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Da nije ovo tvoj traktor
07417913b630ab67bf4642be5ba02a50.jpg
293a6cb141712acc86535f4eb87fa1d8.jpg
ce02f7c4893d0f001fd50f9404d03176.jpg

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Ovako ne bih znao da ti kazem, znam.da je u Cacak oteran, ali ne znam gde ni kod koga, vrlo je moguce da jeste

Šta kaže taj čika što pokazuje prstom? Ne vidim jednu žabicu iza njegove ruke?
Meni se desilo na imt da pukne nova korpa, iz prve ugrednje dal beše tešanj proizvodio. Mesec dana od montiranja nove korpe i obe lamele. Napukla na tri mesta ispod svake žabice.
Razdvajaj opet i onda ubacio kronovu. Od tad radi godinama samo hoće da drhti ako mazim kvačilo da priteram polako na neki priključak.

Verovatno pokazuje koja je skinuta korpa a ova u kutiji je nova i drugačija koliko vidim. Idu duži šarafi koji zatežu korpu na zamajac a vrlo verovatno i broj zuba na lameli nije isti.
Btw, vidim da je budžen filter goriva.... I bilo bi u redu da je taj neko stavio bolji, međutim stavio je lošiji filter po svim aršinima. Manji je od originalnog i teži za zamenu a što je najgore vrlo teško kupiš takav filter a da je dobar. Ja bi to monumentalno skinuo sa traktora, al vlasnik ( ko god da je) kako hoće.

Verovatno pokazuje koja je skinuta korpa a ova u kutiji je nova i drugačija koliko vidim. Idu duži šarafi koji zatežu korpu na zamajac a vrlo verovatno i broj zuba na lameli nije isti.
Btw, vidim da je budžen filter goriva.... I bilo bi u redu da je taj neko stavio bolji, međutim stavio je lošiji filter po svim aršinima. Manji je od originalnog i teži za zamenu a što je najgore vrlo teško kupiš takav filter a da je dobar. Ja bi to monumentalno skinuo sa traktora, al vlasnik ( ko god da je) kako hoće.
Mi smo na 504 dobili takav filter,kontam da je bolje resenje od onig malog obicnog sto su samo presekli crevo i ubacili, ja sam to na 454 izbacio spojio direkt i sve ide samo kroz 1filter onaj gore fini njega cemo menjati kad inulje i gotovo
Elem sutra izlazi godinubdana za 504 niko za hladnjak klime godinu dana nije dosao, bas tuzno i zalosnonza jednu takvu firmu jedan hladnjak da nece da rese

Dobro vidis poslata druga zamenska korpa i lamele cena 100000 din al nisu iste...
Na fabrickoj korpi lamele su bile okrenute kontra...i to je pravilo problem

Dobro vidis poslata druga zamenska korpa i lamele cena 100000 din al nisu iste...
Na fabrickoj korpi lamele su bile okrenute kontra...i to je pravilo problem

Nemam reci, pa dal je realno da to nije video ni prethodni majstor koji je ovlasceni serviser Agrovojvodine, nego samo stelovao pipke i rekao to je to

E do kuvca ako stavljaju mali plastični filter na crevo....
I ovog "IMT"-ovog treba izbaciti ili strogo voditi računa da se svaki put kupi kvalitetan filter (tipa Coopers Fiam, Mann Humel...) a ne oni za 78 din (CAV i slični). Lako se čovek zahebe ako ne zna šta kupuje, mada vidi se po načinu postavljenog papira koji filtrira gorivo koj ije kakav filter.
@vasovac zar ima potrebe za zamenom celog seta kvačila?

Nazad
Vrh