predragvujkovic
Novajlija
Pozdrav, interesuje me jel ima neko manju vucnu tanjiracu za YTO 504, i sta bi on moga da vuce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovu vocarsku sto je kupio radasin...Pozdrav, interesuje me jel ima neko manju vucnu tanjiracu za YTO 504, I sta bi on moga da vuce?
).Mozes postaviti slike tanjirace, i ja mislim da bih takva neka tanjiraca i meni zavrsavala posao.Mi se patili godinu sa nekom zutom V tanjiracom kroz vinograd, kao uza je pa lakse ide, medjutim kad se ukrsti da sece baca i odseca puno, posle vratimo tu i zakacimo X 20diskova rwdi odlicno posao, jedino muka ako malo cimnes hice da fikne cokot tako da, neokreci se sine samo gledas napred i gas
Sad suncokret i kukuruzovinu ukrstim koliko god dodali 4 betonska stuba na nju, predjem po 1 i oremo sve sa 50ks
Obicna neka plava tanjiraca od pre 40god sa 20diskova drveni lezajevi, doneo od dede stajala pod orasom tanjiri kao noviMozes postaviti slike tanjirace, i ja mislim da bih takva neka tanjiraca i meni zavrsavala posao.