YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Pa svakako je bolje elektropokretač, ali je anlaser opšteprihvaćen germanizam (kao tipl, šraf, moler, farba, knap, šnajder, auspuh, gepek, flaša...) - pa hajde bar da ih pišemo pravilno

To je ventil za štelovanje brzine spuštanja poluga, a njemu treba za spoljnu hidrauliku a to nema koliko znam. Sa Gungor sejalicom dobiješ dve slavine na crevima pa možeš štelovati... @Attila znači jedino da kupiš dodatne slavine, ugradiš i vrtiš po potrebi.

To je ventil za štelovanje brzine spuštanja poluga, a njemu treba za spoljnu hidrauliku a to nema koliko znam. Sa Gungor sejalicom dobiješ dve slavine na crevima pa možeš štelovati... @Attila znači jedino da kupiš dodatne slavine, ugradiš i vrtiš po potrebi.
A koji tip slavina jer kad spušta to je normalno samo dizanje je i na leru baš naglo. Tu bi trebalo da nađem neki koji reguliše samo dizanje a za spuštanje ima slobodan tok ulja jer ako i to uspori trebaće baš dosta da spusti markire.

Jesi probao da ne povuces rucicu do kraja? Kod mene ako ne brinem na to kad recimo rasklapam spremac ono ljulja i tresne bas jako.

Послато са 24117RN76E помоћу Тапатока

Sa mojim YTO754 od 8 radnih sati, drama se i dalje nastavlja, nakon rastavljanja traktora i stelovanja kvacila, posle 1.5h rada u transportu menjac je toliko zaribao da vise nije hteo ni u jednu brzinu. Danas su ga ponovo rastavili, na sta ce to sve da lici, nek mi je Bog u pomoci. Custo da znate sta se radi na estradi

Sent from my SM-A556E using Tapatalk

Nazad
Vrh