Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja bih trebao da sad imam sve filtere sem prvog velikog za vazduh i za volan koji je verovatno metalni pa se za prvi put valjda može lepo oprati.@Vulkan Sajle možeš rešiti u firmi metal proizvod kod najlon pijace u NS-u. Oni ustvari i prave za AV.
Filtere pogledaj u prodavnici auto ili kamionskih delova po dimenzijama starih. Ako ti je filter ulja sad na traktoru kineski, sa oznakom JX0818A onda ti odgovara npr MANN W962/28
Filter goriva kineski CX 0810S zamenski npr Uniflux XN 36
Neće nijednog mašini smetati malo laganih radova pa tek onda u teške.A da li ste se pridrzavali razrade traktora do 50 radnih sati ili ste ga odmah gurnuli u teske poslove?
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Hvala, svugde pomažeš savetima koliko možeš.Sem remenja, sajli i filtera mislim da ti ne treba ništa drugo. Eventualno kontakt brava i relej za anlasovanje. A dizne, ventili, ac pumpa... to ti ne treba. Pogotovo ac pumpa, to ide po par hiljada sati. Pre će stradati elementi u pumpi visokog pritiska (3-4000 rs).
Svideo mi se sto je skroz mehanicki traktor, prilicno je tezak za tu konjazu (YTO754) i jako mi se svideo zbog sirokih guma. Tvrde u Agrovojvodini da im je ogromna potraznja i da ne stizu da srede traktore. Prosle godine su prodali 400kom, a ove godine za prvih 6 meseci 300kom. Tvrde da nema sanse da odes sa kesom i da izvezes traktor koliko ja potraznja. Pretpostavljam da je najveci uzrok tome bio subvencionisani kredit, e sad sta ce biti u drugoj polovini godine, videcemo.Neće nijednog mašini smetati malo laganih radova pa tek onda u teške.
Ja sam prvo hteo lovola pa kad su mi rekli da delove dže samo u bazi odustao sam zbog daljine. Od kud ti iz Šumadije ne kupiš traktor u Trgomenu?
Da, možda sad i nije navala za traktore u Agrovojvodina pa dobiješ brzo. Ja sam uzimao u vreme konkursa, republičkog i nekoliko gradskih. Ja sam konkurisao preko grad Šabac i prc, nisam imao dovoljno bodova za povrat. Za republički nisam hteo da pokušavam jer tek tu mislim da je namaštaljki puno a nisam hteo da jebavam firmu i da stoji kamion još dan dva da me šetaju po šalterima.
Da, još uvek mislim da je Yito verovatno najprovereniji kinez a i najskuplji. Traktor je bolji ne uvoznik. Ne znam da li su uvoznici drugih bolji. Trgomen hvale. A eto čujemo i ovde problem sitnice na kejsu. Samo lažu i odlažu.