YTO

  • Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Pokazuje mi 0.60 do 0.74M to je 6-7.4 bara pri 1500 obrtaja, vucem berac 1M brzinom. Motor ima 800rh. Ko zna da li su i merni uredjeni tacni.
Pitam za pritisak jer na odusak kartera tj iber lauf kako se vec kaze ne duva stavim ruku i osetim po malo vazduh, ne plav, ali bude kapljica dve ulja na prstu. Imali tu razloga za neku brigu jer je veci pritisak?
Definitivno moram ispratiti u tanjiranju za psenicu i oranju, sad ce i to ubrzo :)
 
Ма прави све што је равно стакло, а још ако му се однесе узорак стакла кабине коју до сада није правио, практично добијеш неограничени извор стакала за мале паре.
 
Video sam na jednom 454 zadnje staklo neko po merio sekao i busio rupe majko mila sve nesto ukrivo izbuseno,odseceno zatvore zadnje staklo ne dohvaca onaj jezicak..
 
Jel neko od vas štelovao kvačilo kardana na YTO 80-90ks ?
Prethodni vlasnik znam da je dosta radio sa kardanom, a ja nikako i sad bi da uzmem veliki rasipač za njega.
Probam kardan za vikend, a ono kvačilo jedva uhvati na vrhu otpade ruka da ga zategnem i malo krči dok ga uključim.
Kardan radi ali me zeza to kvačilo .. e sad ne znam jel to do štelovanja sajle ili do lamele.
Ako neko ima iskustava svaki savet je dobrodošao :ppozdrav:
 
Oprao masine danas, sad su slobodni do proleca. Slike su naopako, slikano prednjom kamerom.
85ae4c4570e90ce394e32647d1b45dbe.jpg


Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
 
Neki dan u oranju iz cista mira pukne levo bocno staklo na 454..to ne da je puklo to se samo razletelo..kupljeno novo u agrovojvodini i uzeo da ga namontiram i sad nemogu nikako sve nesto nategnuto..jel imao neko slican problem?ako dotegnem sarke onda ona rucica za zatvaranje sve gura vuce mislim da je zbog toga i puklo..ovo novo vuce na zeleno nema ni one tackice i ono crno okolo
 
Oooo, da... Odma menjaj za drugo, i da ti daju staklo da se brojevi dole u ćošku slažu... Meni su lepo nasankali, ali ima jedan dečko, Robert, on je faca i zna da izađe u susret... Meni su troja leva vrata pukla, prvo kamen, druga dva zato što nisu odgovarajuća, imaju neku seriju loše urađenih, uspeo sam poslednje staklo, baš preko roberta nađem da se slaže sa ovim ostalim... Staklo za vrata je oko 200e tako da nije baš zajebancija...
I da, pucala su sama od sebe, ničim izazvana...
 
Nazad
Vrh