YTO

  • Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
je l se dobija uz nove traktore neko servisno uputstvo?

Послато са moto g(7) power помоћу Тапатока
 
Trebalo bi. Ja sam sa 1204 dobio tri, posebno za motor, za traktor i uputstvo za korišćenje. Ova prva dva su kineska ali važno da se vidi sklop i kataloški broj.
 
Добио си са трактором прави сервисни приручник а-ла наши стари из "Техничке књиге" или "Хејнсових" приручника?

Па такво нешто ни један продавац неће дати уз производ кога продаје, јер не би имали никаквог посла са клијентима после истека гарантног рока.

Ја сам својевремено добио приручник за употребу (не и сервисни) траљаво преведен са "чингриша" на српски, да је практично бескористан и још само каталог резервних делова самог мотора са "експлодираним" илустрацијама склопова.

Да постоји "Хејнсов" сервисни приручник за мој трактор, платио бих га колико год да траже за њега.... ал' кића - тога нема.
 
Земљак ових предметних - "Фотон" 804 А, каквог има Недељко, тај што се зеза са 454-ком на претходној страни.
 
To se ne kvari.Bio je kod nas jedan kod jako, jako lošeg gazde.Uspeli su da mu zakolju motor zbog predimenzionisanih priključaka i visokog nivoa intelekta ali drugo ništa nisu popravljali za 10 godina koliko je bio kod njih.
 
Bio sam opet u agrovojvodini i sad sam našao oba kaiša, 15x680le i daju mi 15x950l kažu moći će, fali e na oznaci. Duži je malo i ne može da se našpanuje. U ponedeljak idem da im vratim pa videću da li će mi dati novi kad im stgne.
Vidim stoje novi Case traktori, pitam jel sad prodajete i case kažu da da, reko niste sposobni ni za Yto...
Još jednom obilaziti ih maksimalno.
 
Juče bio u Agrovojvodini da pogledam YTO 1304.Konkretno sam bio zainteresovan za model sa novim tipom menjača 24/8.Cena 1204 iznosi 31.300 e sa pdv i uračunatim popustom od 900.000 rsd koji daju proizvođač i Agrovojvodina dok je 1304 35.000 e sa pdv takođe sa popustom.Razlika između ta dva modela je samo u motoru i ničemu više a cena skoro 4.000 evra razlike.Ko hoće neki od ta dva modela uplaćuje 20% avans a isporuka je tek u novembru jer na stanju nema ni jednog modela sa tim menjačem tako da sam odustao od te rabote.
 
Pozdrav. Uzeli smo skoro Yto504 jos se razradjuje pa imamo pitanje za one koji takodje imaju 504
1. kojom brzinom orete na koliko obrtaja i kojim plugom?

2. Koji setvospremac vucete i opet kojom brzinom i na koliko obrtaja.

Cisto orijentaciono pitamo. Pre svega nas interesuje jel idete prvom ili cetvrtom sporom i na koliko obrtaja
 
Ja imam yto 454.

Oranje sa plugom imt 755, četvrtom sporom, od 1500 do 1700.. Preko 1700 je mnogo bučan a potrošnja mu skoči lepo.
Spremanje sa setvospremačem imt 2.5m sa dva reda rotora. Brzina zavisi od oranja, ima gde ide prvom brzom a ima gde ide 4 spora. Drugi prohod ide drugom brzom.
 
Isto 454 ore sa imt756vk 4spora i spremac prvi put 4spora drugi put 1brza.. sto se tice gasa dal oranje ili spremac od 1800 do 2000 nikad orao ispod 1800 i zavisi od godine do godine potrosnja od 10l do 14l
 
Nazad
Vrh