i koloiko nafteKoliko sati vožnje mu je trebalo od Novog Sada do Kladova?
Послато са LT26w уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i koloiko nafteKoliko sati vožnje mu je trebalo od Novog Sada do Kladova?
Послато са LT26w уз помоћ Тапатока
idi u temu sta ste radili danas,i okaci slike sta si radio.sta komsija kratki radi sa kamionimaTaman ga razradio..moze oma u brazdu .
804 i 1204 su se bolje pokazali nego 904 i 1304. Istu su menjaci i diferencijali a pojacani motori kod ova dva pa je to malo problem. Tako kazu serviseri.
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
neznam odakle ti ta konstatacija moj ima skoro 3600 sati i nema nikakve razlike i kad je bio nov , ulje netrosi ,pali ko nov vuce tri brazde .stremac 4m sve radim snim to moi je jedini traktor ja vise nego zadovoljanKad predje 2,3000rs onda se vidi razlika u tim modelima.
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Ja imam stari model (kocku) i samo reči hvale. E sad za ove nove ne znam kakvi su. Ali što se tiče snage za tu konjažu nemam reči, kod mene se igra sa tanjiračom V28 MBV, a vuče i 3 brazde obrtač u našoj banatskoj glincini. U istom rangu Torpedo 90 ili rus 820 i 892 ne mogu da mu priđu u njivi.
neznam odakle ti ta konstatacija moj ima skoro 3600 sati i nema nikakve razlike i kad je bio nov , ulje netrosi ,pali ko nov vuce tri brazde .stremac 4m sve radim snim to moi je jedini traktor ja vise nego zadovoljan![]()