Darko Dren
Član
Cena je 12960 evra sa automatskom kukom. Ovo je kineska kabina. Ona evropska je prilicno skuplja, izlazi traktor na vise od 16000 evra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Osigurac bio u pitanju, stavio novu licnu, i migavci su radili, ceo dan spremao nisam koristio migavce, krenem kući i na raskrsnici ukljucim a ono opet neradi, šta bi moglo da bude uzrok?Uzmi krstasti šrafciger i sa desne strane skini oplatu instrument table i na sredini ćeš videti ploču sa dosta releja. Jedan od njih je verovatno za žmigavce. Meni je zatajio relej za anlasovanje i to jesenas u jeku sezone. Naravno nisam imao drugi a ne odgovara standardni relej. Ručnom pilom sam ga otvorio,šmirglom očistio kontakte,zalepio poklopac nazad i eno ga radi ko pravi. Kad sam išao u NS svratio sam i kupio drugi i malo me iznenadilo da relej košta skoro koliko i komplet kontakt brava sa mehanizmom i nosačem. Relej 1500din a brava 1600 ili 1800. Zaboravio sam tačan iznos.
Ala si diskretan sa slikom,ni zadnji tocak se ne vidiI ja sam ga popodne oprao i tada se i upalilo. Evo jedne slike kineza, sad ima 1700rh[/URL][/IMG]![]()