YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
To je model za 2012 godinu pa ce tada biti poznata i cena,barem su meni tako rekli.Izlozeni primerak je samo eksponat za sada...e sto ne sacekah jos godinu dana pa da onda kupim traktor ovako imam stari model:udri:

eh ti kineski traktorcici,gledao sam ih na sajmu,pa to je bruka,izgledaju kao igracke,sve od plastike prave,cak se vidi i da su blatobrani na ovom malo nakriveni na stranu :osmeh:

dali je ili nije perkins.... prosudite sami. i ja mislim da nije. ali sta ima veze pa ni imt motori nisu perkins(kopija ko i kinez)ali su pravili hiljade moto casova bez problema!
2vvjj9c.jpg

Pardon urednicima. Ali ovu sliku sam morao " citat "
Dobro, da hoćes nekog indikatora promijenit jer moraš sve to rastavit da bi došao do indikatora ? Bez ljutnje, ako je ovo kopija PERKINS onda mi je onaj drugi motor od YTO ( neznam kojeg koriste ) puno bolji nego ta kopija PERKINS motor. Majko mila koja crijeva, žica... Zar nije još više mogli stavili žica i crijeva ?

@Miroslav ne znam mnogo o njemu ustvari ne znam nista. Mislim da ide 40 tako je barem pisano negde o tom. Plastika.... moguce zadnji blatobrani jesu a hauba ipak mislim da nije... A i da jeste mislim da to nije nikakav minus za traktor. Ako cemo tako pa i noviji modeli renoa (auta) imaju i haubu i blatobrane i farove od plastike! I nista im ne fali. @zrine ima i losijih primeraka drugih marki traktora..... Uostalom to je cena nove generacije motora! Ustvari traktora! Prostranost i pristupacnost-nula!

Koliko se da primetiti taj motor je isti kao kod mene na Claasu jedino sto su kod mene pumpe hidraulika i volana prikacene na razvod sa desne strane i uljni filter je na drugacijem nosacu-stoji vodoravno. Takav motor je ugradjen i na IMT 2090 koji je bio izlozen.

Na yto 804 poslednjih par dana nemože kompresor da mi napuni burence za vazduh,dođe na 2 bara kad je pun gas i neće dalje , desi se da radi redovno pa opet neće.Nevidim da negde pušta vuzduh. Molim za pomoć. HVALA UNAPRED

Ma nemam ja YTO ali onako pitam posto kada sam ja jednom probao na Ursusu da kocim sa jednoosovinkom kada je blato uletilo nijre mogao da gura i vise nisam ni probao!

Kompresor moze da zeza ako ventili na glavi ne rade kako treba pa onda ako Rislang ventil ne radi kako treba. Skini crevo od usisnog vazduha na kompresoru i upali traktor. Ako ti pravi pritisak na tom crevu ne valja ti usisni ventil tj. lamelica u glavi.

Mislio sam da se nesto otkotrljalo po patosu pa udarilo al znaci nije. Koji je to zahvat,4x16? Dubina,brzina.... Ajd nam malo opisi rad u strnjistu.

Mislio sam da se nesto otkotrljalo po patosu pa udarilo al znaci nije. Koji je to zahvat,4x16? Dubina,brzina.... Ajd nam malo opisi rad u strnjistu.

Kod mene na plugu pise da je 36cm znaci 4x36cm,dubina 16-18cm,bar je tako bilo na pocetku a za brzinu ne znam posto nemam km-sat,ali vozim ga u 1 H na 2000 rpm to bi trebalo po knjizi da bude oko 10-11km,nisam bas dobar u proceni ako sam pogresio nek me neko ispravi.Kako vama izgleda koja je brzina otrpilike.:osmeh:

Nazad
Vrh