http://www.yto.com.cn/
ako malo bolje pogledas nalepnicu videces da i na onom pise YTO
ako malo bolje pogledas nalepnicu videces da i na onom pise YTO
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne kapiram te bas...gagi je napisao(la):ovaj je uzet u agro taso ja ga doterao
u potpunosti se slazem sacekaj da prodje 3000-5000 rs pa cemo onda videti,jedan moj prijatelj je od jednog mog isto tako reci prijatelja pozajmljivo rusa 90 ks 2003-4 godiste nisam siguran tacno iu tri brazde 35 cm a ove godine je od isto nekog svog prijatelja uzeo kineza od 120 ks kaze da lepo ore 4 brazde 35cm ali da je puno bucniji od rusaČugi je napisao(la):sviki je napisao(la):Za oko 1000h koje sam do sad napravio sa kinezom nisam imao ni jedan
jedini kvar, doduse klima mozda ne radi efikasno kao prvog dana i to je sve!
Još je to mlado, ako pregura 5000 bez problema (motor, menjač, trap, hidraulika), onda ćemo pričati drugačije, ne računam tekuće problemčiće koji su normalna pojava.
soyacorn kako to ide ta otplata kako ti otplacujes taj traktor.Ja sam zainteresovan za tu opciju,samo bi da proverim od nekog ko to koristi.Soyacorn je napisao(la):Evo da i ja dodjem do reči. Nisam dao za njega baš ništa. Dala je banka i ministarstvo. cena ce na kraju otplate biti ukupno 26000 Evrica. Prvi servis je prošao. Nadam se da ce biti sve u redu.
na koliko godina je to?ili si dao i ucesce posto ovo sve sto si napisao izadje 10970eSoyacorn je napisao(la):Sada u Decembru 770€ to je samo kamata a posle redovno glavnica i kamata:
Jun 2010 2700€
decembar 2010 2700€ prve tri godine. To mi pozajmila banka
a zadnje dvegodine: decembar 2400€
jun 2400€ to mi pozajmilo ministarstvo i ne placa se kamata samo glavnica.
Preko ProCredit banke a zalog je sam traktor i auto ili još neki traktor ako imaš.
onda ni je to dosta povoljno i otklonilo mi svaku dilemu.jos mi ostaje da nadjem banku koja ce odraditi itaj deo.posto oni uglavnom traze da se bavis stocarstvom,a ja se sa tim nebavim.PS posto ti vec imas yto904 i radio si sa njim,jel on stvarno tako bucan kao sto se prica po forumu?Soyacorn je napisao(la):Upravo tako otprilike izadje 26500