Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bewisa je napisao(la):Da li servis prodaja YTO traktora postoji samo u N.sadu?
koliko im treba vremena da izadju na teren?ili je to ipak kad imaju vremene pa ti traktor stoji po ceo dan i noc na njuvi,i moras da ga cuvas i dezuras.Jer ovo je ipak srbija,i kod nas kupci nemaju nikakva prava.koliko naplacuju izlazak dok je traktor pod garanciom?pa teAgrovojvodinaBP je napisao(la):bewisa je napisao(la):Da li servis prodaja YTO traktora postoji samo u N.sadu?
servis je samo u ns-u ali izlaze na teren tako da nema brige...
~Kiki~ je napisao(la):Jesu ovlašćeni distributeri za YTO kompanija Braća Tomić ili je neko drugi u pitanju ?
to je i moje misljenjeleka je napisao(la):Ja bi se u svakom slucaju odluciio za RUSA 130 ks a ne kineza Rus je proveren a ovo cudo od kineza ali ipak to je samo moje misljenje
koga pitasbewisa je napisao(la):Da li je sa novom karoserijom?Kako se ponasa u oranju i sa kojim plugom?
Jel komsa imao problema sa hidraulikom
gagi je napisao(la):on je zadovoljan sve radi sa njim ja sam ove godine brao sa njim dva dana inace imam k2 vuce ga dobro bez problema jedino smo poteznicu ojacali posto je kinesko sranje slabo,on je za te povrsne radove setva kosenje presovanje i tako to za teret da vuce nije po meni.inace uzeo ga je pre tri godine u n. sad agrotaso jedino sto mora da meja prednje gume nije bio dobro podesen trap hidrulika jaka motor dobro radi kabina nije bucna itd.ako te zanima jos nesto pitaj
pitanje je za tebegagi je napisao(la):on je zadovoljan sve radi sa njim ja sam ove godine brao sa njim dva dana inace imam k2 vuce ga dobro bez problema jedino smo poteznicu ojacali posto je kinesko sranje slabo,on je za te povrsne radove setva kosenje presovanje i tako to za teret da vuce nije po meni.inace uzeo ga je pre tri godine u n. sad agrotaso jedino sto mora da meja prednje gume nije bio dobro podesen trap hidrulika jaka motor dobro radi kabina nije bucna itd.ako te zanima jos nesto pitaj