mirmag
Član
Neki hvale,neki kude...Meni licno se svidjaju ovako na oko,a o kvalitetu mogu da polemisu samo oni koji ga imaju ili su ga vozili!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa dok prodje jedno 10-ak godina videcemo kako ce se pokazati YTO lepo izgleda na oko,bas bi voleo da ga vidim u radu ili da ga licno probambranko je napisao(la):OK i ja imam Rusa, i slažem se sa svima što prednost daju njemu, ali hajde da se vratimo na YTO.
kupi YTO 454 i nećeš se prevaritibewisa je napisao(la):Ne posedujem YTO,a i ne volim ih kao vi ruse koji su kako neko od vas rece sklepani.
Samo trazim alternativu za IMT 539,577,578 i 5100 koje ima moja porodica.Koliko sam
procenio nije ni YTO bas neka alternativa ali videcemo.Izgleda da je najoptimalnija
varijanta kupiti polovan Dzon Dir ili M.Ferguson.To su inace traktori koje najvise cenim.
Pogledajte temu MTZ i procitajte kakvi se banalni kvarovi desavaju na nima?
IMT traktori su bar duplo pouzdaniji traktori bez uvrede.
Lala iz Banata je napisao(la):Prvo, to su samo price da je YTO radjen po Fijatovoj tehnologiji. Uporedite Yto 1204 i Fiat 1188 ili 140-80 i videcete da sem dizajna nema ama niceg zajednickog. Motori su , navodno, radjeni po PERKINS licenci a ne po FIAT-ovoj. Burazer ima 1204 onaj cetvrtasti, kupljen zajedno sa mojim Rusom kod Corica. Posle 200 rs morao je na promenu motora na kojeg je cekao citavu sezonu! Nezelim da kudim, mozda je samo on naleteo na neki sugavi primerak ali mislim da taj traktor nije MTZ-u 1221 ni do "pola tocka".
AgrovojvodinaBP je napisao(la):pozzz prodajem YTO traktore ali to nije bitno nego sam hteo da Vam prenesem moja iskustva...najprodavaniji modeli su od 120, 80 i 45 ks koji je sad apsolutni hit...cena YTO 90 ks je 22.000 e sa pdv-om...delova ima u dovoljnoj količini i servis je vrhunski a ljudi kojima sam prodao mi se kunu da imaju i veću snagu od prikazane...ako Vas nešto još interesuje slobodno pitajte..pozz
veca je kubikaza umesto 105 precnika klipova 1304 ima 108mm. filter uljni za vazduch veci, anlaser umesto 3.7ks 1304 ima 6ks. od sklopkom na 24volti. ima vise tegova napred i nazad i to je toLala iz Banata je napisao(la):Ajd. Zna li neko koje su razlike sem snage izmedju 1204 i 1304?
izvinjavam se, od sada više čitam komentare...to me najviše interesujebranko je napisao(la):AgrovojvodinaBP je napisao(la):pozzz prodajem YTO traktore ali to nije bitno nego sam hteo da Vam prenesem moja iskustva...najprodavaniji modeli su od 120, 80 i 45 ks koji je sad apsolutni hit...cena YTO 90 ks je 22.000 e sa pdv-om...delova ima u dovoljnoj količini i servis je vrhunski a ljudi kojima sam prodao mi se kunu da imaju i veću snagu od prikazane...ako Vas nešto još interesuje slobodno pitajte..pozz
Već si par puta upozoravan da ovo nije masto za jeftinu reklamu, nego za razmenu mišljenja i iskustava.
Zato te molimo da se pridržavaš pravila koja postoje na ovom forumu.
1 god., uobičajnoruzmo je napisao(la):koliko daju garanciju na yto904 i na sta sve daju garanciju?