YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Cestitam Miiroslave na prinovi i nek te sluzi dugo bez nekih vecih problema.
Ko ce servisirati traktor?
Na koje mere si postavio tockove? :ppozdrav:

@miroslav k-izvini prijatelju al ja mislim da ti to nisi dobro izmerio,uvek se meri od sredine do sredine ripne.ja na mom recimo zadnje nemogu skupiti manje od 150cm,a prednje manje od 160cm.pozdrav :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1275740425[/time]

eo neke slike mog yto-oa :D

33vepp0.jpg

i5c85i.jpg

pa on je kod mene vec 2 ipo godine. imo oko nekih 1600-1700 nzm tacno posto mi ne radi kontrolna tabla :D a i gume su loseg kvaliteta to su serviseri rekli zato se brzo trose :D

pa vuce se. zito je prosle godine sve on vukao, i takodje kukuruz. a i radi se sa njim dosta sto usluzno a i nase :D

pozdravljam traktoriste sa lepim novim traktorima Miroslavu čestitke i doćiću na :ppozdrav: da :ppozdrav:da dobro služi a za gume se ja nebi mnogo sekiro nov traktor treba da radi i da zaradi barem takva dva ::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast::

kako vam rade kočnice na traktoru kad je zakačena prikolica.
meni koči traktor dosta pre prikolice.
kako da to rešim
ovi iz agrovojvodine kažu da treba da menjam papučice i neznam šta još da stavim od prve petoletke :cao:

Zanimljivo X1304 kod mene u selu imaju x1204 niko nema od 130ks. Generalno su se pokazali dobri. Trosi dosta manje od Belorusa. Zamerke: buka i mala brzina kretanja.
Ali za te pare tvrdim da nemoze da se kupi bolji traktor :D
:ppozdrav:

@bojcetic
buka nije strasna, lepo se moze pricati na mobilni i slusati muziku,ok ima i manje bucnih ali naspram 577 je ohoho, a tu je negde kao zetor 7711, a spor je ko kornjaca narocito sto ga jos razradujem pa ne idem vise od 2000 ob. pun gas je skoro 2600

Pa sad to sto je spor mozda i nije toliko hendikep, jer ce pretpostavljam raditi najteze poslove: oranje, spremac, tanjiranje. E sad za prevoz sta je tu je. Narocito ce mi biti zanimljivo koliko ce da trosi u oranju. Ovde u selu me jedan ubedjuje da YTO x904 trosi za trecinu manje nego Belarus 892 u oranju. Ovaj tvoj traktor ima istu snagu kao Belarus 1221, tako da nam to moze biti uporedni test. Sad moram malo u :off_topic: Kod nas kazu: Kad kupis Belarusa 1221, obavezno kupi i cisternu za naftu da ide za njim po njivi :haha: :haha: :haha:

miroslave slobodno ga teraj po putu do 2500 obrtaja. i ne znam stvarno kako svi imate zamerku na brzinu moj ie dosta brzo oko 40 km/h mozda jedan manje vise :D
ali ja imam od 120 ks.

@miroslav k - kolko radnih sati imas. ja kad sam bio kupio mog, mislio sam da pre jedno 50 radnih sati a ga ne pustam u oranje i sve to, i kad je dosao serviser rekao je da ga slobodno pustam posto mu se valjda glava doteze na 1000 radnih sati ili tako nesto. tako da bez brige slobodno ga samo drapaj, na kraju krajeva kupljen je da bi radio a ne da bi se hvalio njime :ppozdrav: :ppozdrav:

Nazad
Vrh