Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A jel si procitao ovo?Skroz do blatobrana je zuta rucica.Na nju dizem i spustam.Do nje je zelena gde radim finu regulaciju dubine.
.
Ups, neznam kako sam preskočio. Izvinjavam se.
Eto, ja sam tako radio ali majstor mi reče da treba žutom dubina a zelenom dizanje spuštanje. Tako me je savetovao pošto sam mu rekao da trza prilikom oranja i kada mu je teško podiže plug pliće.
Da kontra je.Ali onako kako sam ja rekao pise u knjizi.Ajd bas cu da probam tako i ja pa da vidim razliku.
sa yto 454 kad orem rucica do sedista ide skroz gore a sa onom do blatobrana podizem i sputam plug...msm da mi je tako i receno,jedino sto moram da imam tocak na plugu
a kad je atomizer ili setvospremac zakacen onda obrnuto do blatobrana zelena skroz gore a do sedista zuta dize i spusta
Muka ziva. Skinem cev sa pumpe sto vodi na diznu i ne baca gorivo, sve pregledam pustim na crevo od dovoda gorivo ide normalno nije zacepljeno a ne vidim ni da kapa igde. Kad sam pumpao na ac i verglao i otpustim ya liftiranje srafic na bos pumpi ide vayduh i pena znaci od nekud je vukao fals. Promenim ac pumpu jer sam sumnjao na nju i stavim novu, nove platne sve i on upali. opet probam sve super. ostavim ga par sati opet vergla do besvesti, probam na ac pumpu opet nema pritiska. Odustao ya danas mi dosta sutra cemo videti dalje sta je i kako i da probam da nadjem odakle vuce fals tj gde gubi pritisak
Ima u svakoj ozbiljninoj radnji sa auto delovima! Između 500 i 1000din
Jel moguce da samo taj ventil zeza I da ako uzmem novi I zam3nim nece biti problema. Jer kolko sam gledao nije puknuto dovodno crevo od goriva da bi vukao vazduh danas zamenjeni novi filteri I dotegnuti I sve stavljene nove bakarne platne na crevima I ac pumpi. Ventil smo skidali I cistili I vracali danas al kako da znam da bas on pusta?