YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
To za kvacilo cuo sam da im je bas cest problem...a oni imaju sinter ili se varam?cak sam cuo za lomljenje spojnicke da ima slucajeva?

nisu mu prve gume al su tu i prve vlasnik traktora Pajo

- - - - - - - - - -

to je isto yto 904 koji je po snazi malo jaci ali potrosac dosta veci

- - - - - - - - - -

pre je menjao ule nego sto je rucao

Razlika je 10 ks ,promer klipa je veći kod 904 , samim tim i potrošnja je malo veća kod 904, boš pumpa ima podmazivanje direktno iz motora ,dok 804 sama sebe podmazuje. Hidraulika i menjač su isti kod oba.Ovako je bilo kada sam ja pre 3 godine kupovao traktor. Sada neznam dali se nešto menjalo.

Pa nisam siguran ako su njim te cene i dalje, onda kod njih 904 izlazi 24200 eur, a 804 23400 sa klimom. A u Agrovojvodina mislim da je 904 oko 27000.

Pre dva dana je bio jedan dečko kod mene da se raspita i pogleda mog 904.Ja sam mu rekao da je cena oko 27400eura ,a on mi je rekao da je cena 25000evra tj. vraćena skoro na staro.
Ja sam komentarisao za cene delova i stojim iza toga da je Agrovojvodina jeftinija.Recimo za prednja leva vrata 904 je jeftinija skoro 5000dinara.

Pa stiglo u AV mnogo ranije nego sam očekivao i nego su rekli.Bilo oko 15000din.Rekli mi da ponesem sve delove i oni lepo očistili i sve namontirali gratis.Daleko mi bilo da idem za Hrvatsku a bojao sam se i dali će mi naplatiti carinu i šta ti ja znam koje bi sve probleme mogao imati sa našim tablicama(i nalepnicom V).Oranje smo završili sa najlonom mesto vrata.

Pa stiglo u AV mnogo ranije nego sam očekivao i nego su rekli.Bilo oko 15000din.Rekli mi da ponesem sve delove i oni lepo očistili i sve namontirali gratis.Daleko mi bilo da idem za Hrvatsku a bojao sam se i dali će mi naplatiti carinu i šta ti ja znam koje bi sve probleme mogao imati sa našim tablicama(i nalepnicom V).Oranje smo završili sa najlonom mesto vrata.
A kako se desilo da pukne staklo?

Pusti bre Ivicu taj je traktor video samo u gradskoj čistoći.
Pa traktor je bio parkiran blizu zida.Vrata otvorena i naslonjena na zid.Ja išao u nazad da zakačim plug i ona se vukla po zidu.Kad sam krenuo unapred samo par cm ona uprla u zid i pukla kao bomba.Inače ne volim vrata i prozore kad nemaju svoj ram

Ne znam gde je video,ali znam da pucanje stakla nema veze dal je kinesko ili nije. Eto ti si napisao zasto je puklo staklo (mada tu ti ni okvir ne bi pomogao....) A prijatelj koji ima Zeku je malo "nežnije" zatvorio vrata pa je zbog toga puklo...

Nisam proverio za cene traktora ali za sve što znam cene delova jeftiniji su nego Hrvati.Znam da su stidljivo počeli zamene starih za novo.I sad imaju na prodaju par polovnih yto.

Nazad
Vrh