YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Ove godine sam radio sa 1 H , pre dve godine se teško oralo pa sam radio sa 3 M. Zahvat pluga 14 coli ,a dubina od 25-26 cm.

- - - - - - - - - -

obrtaj motora 2100-2200.potrošnja 10 litara po jutru .

obecao sa slike rastavljenog 904 cim provalin kako stavljam kvar je sledeci na drugoj brzini zapekla klizna caura tako da se konstantno okretala sa osovinom i prouzrokovala lupanje nikakva steta samo puno posla mora kabina dole pa je ceo rastavljen i bocni reduktori i kvacilo koje inace trazimo dali neko zna gde ima_+'/*-*- majstor kaze da je traktor dobro resen i da nema nekih slabih sklopova svi lezajevi su odlicni , moguce da je ostavljena mala tolerancija kod obrade ili neka greska kod slapanja sad ce valjda biti ok samo kvacilo da ubacimo novo vec kad je dole.slike uskoro

Sat za pritisak imaš da ubodeš na tri mesta na samom bloku motora.Znači gledano sa sedišta vozača ka napred sa leve strane.Videćeš da su sva tri na pravilnim razmacima.Misli da ide ključ 12 da ih odviješ.Navoj je standardan i samo zašrafiš holender šraf.Biraš od ta tri koji ti odgovara.Ja sam u prvi do kabine.
Sat za temperaturu se stavlja ispred same kabine odozgo na glavi motora.Imaš dve varijante.Prva je ključ 24 da odviješ sve komplet i potom ključ 19(ili 17) da odviješ gde dolazi sonda za merenje temperature.Taj ćeš naći vrlo lako jer samo je taj jedan jedini zavijen u glavi motora dosame kabine odozgo.
Ako još nešto treba tu sam zemo.

[video=youtube_share;dLsR0-NDC58]http://youtu.be/dLsR0-NDC58[/video] evo i ja da ubacim jedan klip,ovo je bila proba dali moze drugom brzom da vuce spremac,inace sam ga vukao 1H ili 4M zavisno od njive.

Odgovor za Worma jer mu je puno sanduče.
Pa osigurači koji god da su ne verujem da su skupi.Za ulje u kočnicama ne znam jer još nisam dosipao ali mogu pogledati u mom katalogu i tačno ti javiti.Što se prednjeg mosta tiče oni su mi sipali neko Bison Harvest utto ulje.To isto u sve reduktore kao i u menjač.Hidraulik takpđe koristi to ulje iz istog rezervoara kao i transmisija.Na prednjem mostu na sredini do motora moraju biti dva čepa.Donji je za ispuštanje ,a gornji za punjenje i ujedno kad na njega prelije onda je dosta ulja.

Nazad
Vrh