YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Zetor je to na starijim modelima resio na pametan nacin.
images.jpg

Blatobrani ako udaraju u šasiju ako su plastični to se rešava sa butanskim brenerom, malo se zagreje mesto gde udara i udubi se plastika toliko koliko treba da ne udara u šasiju, bar sam ja tako video da ljudi rade
moze i tako, ali treba seci ispod metalnu konstrukciju koja je dosta blizu plastike, bolje resenje, al za ruse je to nuklearna fizika je staviti zakretne blatobrane.
Ja sa tim nemam problema, polupo sam ih, i sad vozim bez njih.

moze i tako, ali treba seci ispod metalnu konstrukciju koja je dosta blizu plastike, bolje resenje, al za ruse je to nuklearna fizika je staviti zakretne blatobrane.
Ja sa tim nemam problema, polupo sam ih, i sad vozim bez njih.
Da se i to resiti bez tih nuklerki i slicno...ona cetir srafa sto drze blatobrane na glavcini se popuste,malo se blatobrani povuku ka spolja(rupe imaju lufta)i to pomeranje je sasvim dovoljno za nesmetano koriscenje bez lomova plastika blatobrana.

YTO-454 4WD 11880e
YTO-554 16680e
YTO-804X klima 25788e
YTO-X904 klima 27900e
YTO-X1204 klima 38280e
YTO-X1304 klima 41880e cene kod corica

kupi od fiata dt 120-90ili new holand td u nekom rusko=m zastupnistvu
>: ({

kolega @freeazat pokušaj ovde http://traktor-lmz.ru/
>: ({

написать на русский язык. мы найдем переводчика.
пиши руски. пронаћићемо преводиоца.
Mada sam ja učio ruski 7 godina ali ništa nisam naučio....
Ako sam dobro shvatio čovek nema kataloške brojeve pa nemože da naruči delove.
A otprilike je crklo nešto u kvačilu i pumpi visokog pritiska.
Baćuška ako ti mi uspemo pomoći......

здравствуете. не был на форуме. болел. у меня трактор yto-1304. сломался диск сцепления, и масляный насос. в россии нет запчастей. и не знаю где заказать. хочу подобрать от других тракторов.

2i1z135.jpg
[/IMG]

104gi82.jpg
[/IMG][/IMG]

здравствуете. није била на форуму. болестан. Имам трактор ИТО-1304. сломљена квачило, и уљна пумпа. Русија нема резервних делова. Ја не знам где да наручим. Желим да покупим на другим тракторима.Опозови изменеAlphazdravstvuete . nije bila na forumu. bolestan . Imam traktor ITO - 1304 . slomljena kvačilo , i uljna pumpa . Rusija nema rezervnih delova. Ja ne znam gde da naručim. Želim da pokupim na drugim traktorima.
evo prevoda,znaci delovi su problem veliki a kvacilo mana velika..

Ne znam kako je na drugim mjestima ali kad sam se u HR zastupnistvu YTO raspitivao za 904 pitao kako za djelove izmedju stalog. KAze trgovac: "Kako? Lako! Kinezi ne daju da uvozimo samo traktore, nego moras uzeti tri traktora i uz njih za vrijednost jos jednog djelova razno raznih kojih god hoces, onda opet tri traktora i cetvrti dio djelovi. Same traktore ne daju da uvozimo pa vise nismo pametni sta od djelova da uzimamo kad se jos nisu poceli kvariti. U skladistu imamo cak i trube zadnje, prednje mostove kompletne, kardane, kucista, svasta smo narucivali ali i dalje moramo uz posiljku traktora uzimati i djelova od njih i drugacije NEMA."

Lako moguce da kod vas nije takva situacija ali trgovac mi kaze da kod nas je pa za djelove ne bi trebalo biti problema a sto se tice kvarova na YTO 904 davali su uz traktor i gratis sajlu valjda od kvacila (ne razumijem se u YTO pa ne znam jel ide sajla tu ili negdje dalje) i pojacavaju pedalu gasa jer je na svakom 904 koji su prodali otpala posto je nekako nezgodno smotana...

Konkretno pre bi uzeo novog YTO neko bilo kog polovnog zapadnjaka starog 20 god... Jer i ti zapadnjaci su izakani do krajnjih granica... Znam nekoliko slucaja po selu i za polaovnjake iz uvoza i neka hvala...

ljudi što mešate fiata sa yto traktorima u istoj temi jeste da je yto po fiat licenci ali su to ipak dve razlicite marke pa tako bi mogli u istoj temi o zetoru i ursuzu itd

Nazad
Vrh