YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Pa ne čini mi se da je jako labav.Probaću i sve one kontakte da odvijem i potom opet stegnem.

meni se desilo da stoji na 800obrtaja jedno 2 minuta i onda skoci na onoliko koliko obrtaja drzim gas,i pogledao sam kajs je bio dosta labav i samo sam ga dotegnuo

Da li neko zna gde se mogu naci zadnje felne od YTO 804 ili 904 13.6 r 38... ili mozda prednje felne 13.6 r24? Hvala ljudi i pozdrav

Pa u krajnjem slucaju nazovi Agrovojvodinu. Ono pre su imali licitaciju i bilo je 38-ica felni a čisto sumnjam da su ih rasprodali... A taj tip u Vajskoj tesko da je mogao od nekog drugog kupiti kineske felne....

Pa u krajnjem slucaju nazovi Agrovojvodinu. Ono pre su imali licitaciju i bilo je 38-ica felni a čisto sumnjam da su ih rasprodali... A taj tip u Vajskoj tesko da je mogao od nekog drugog kupiti kineske felne....
Ma zvao sam Agrovojvodinu..kaze da nema ni jedne da su sve prodali i da dolazi kontejner iz Kine tek najesen.

Juce u Temerinu na vasaru je bila na prodaju jedna 120-ka i prodata je za 25000e, traktor star 1,5 godinu. Za probu je vukao petobrazni plug bez ikakvih problema na dubini od 30cm.

Bio serviser i napravio da mogu da radim za ova dva dana što se praznuje.Greška je do komandne table i nju će zameniti u četvrtak.

---------- Poruka napisana 05-05-12 u 12:39 ---------- Prethodna poruka je 30-04-12 at 19:20 ----------

Kompletna komandna tabla zamenjena i sve radi dobro.Do sada mi je i pokazivač nivoa goriva skakutao kada upalim žmigavce i slično , sada ni toga nema.

I,sta kazu moderatori? Jel je ili nije? Johny... Docekati moderatore.... Proverio sam coveka i nije Johny. Nikola vraaati se!
A danas ga i upoznao i covek nas nije lagao. Nikola S. iz Temerina radi u AV na liniji sklapanja kao sto je sam rekao a to su i njegove kolege potvrdile. Napali smo pogresnog coveka misleci da je Johny....

dsc1582.jpg

novi YTO 404 sa novom kabinom po EU standardima necuje se unutra nista,kabina se pravi u Turskoj
dsc1584.jpg

Hvala na gostoprimstvu Agrovojvodini - mehanizaciji ,direktoru Krstinu i timu servisera

Nazad
Vrh