Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma zvao sam Agrovojvodinu..kaze da nema ni jedne da su sve prodali i da dolazi kontejner iz Kine tek najesen.Pa u krajnjem slucaju nazovi Agrovojvodinu. Ono pre su imali licitaciju i bilo je 38-ica felni a čisto sumnjam da su ih rasprodali... A taj tip u Vajskoj tesko da je mogao od nekog drugog kupiti kineske felne....
Ja mislim da ima felne u jugokomerciji novi sad .Ma zvao sam Agrovojvodinu..kaze da nema ni jedne da su sve prodali i da dolazi kontejner iz Kine tek najesen.
A danas ga i upoznao i covek nas nije lagao. Nikola S. iz Temerina radi u AV na liniji sklapanja kao sto je sam rekao a to su i njegove kolege potvrdile. Napali smo pogresnog coveka misleci da je Johny....I,sta kazu moderatori? Jel je ili nije? Johny... Docekati moderatore.... Proverio sam coveka i nije Johny. Nikola vraaati se!