Petrovo
Član
mi odvajamo kvalitetnu vunu pa je operemo i damo nekim ljudima da izpredu i odrade i vrate u klupkima a onda je od nje prave sve i svasta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Posto vidim da si iz Novog Sada sigurno si cuo za prodavnicu Clair,tamo imas komplet opremu za stocarstvo.vise vrsta makaza po pristupacnoj ceni,a imaju i elektricnu masinu,austrijsku,profesionalnu,kosta oko 33000 rsd,ali prosle god.su na sajmu davali popust od 15% na ceo asortiman.ako ti treba pomoc da nadjes prodavnicu javi mi se na p.p.pozdrav!Mene interesuje gde mogu da se nađu makaze za šišanje ovaca da li neko zna neku firmu koja ih proizvodi i okvirnu cenu, ove godine planiram prvi put ručno da pokušam da šišam, gledao sam kako se to radi pa polako, nadam se da ih neću povređivati....A za vunu sam pokupio neki broj ovde sa foruma pa planiram da zovem ovih dana...
Ozbiljno ti kažem, planirao sam čoveku da zaštitim voćnjak u cvetu od monilije, ali on da mi ošiša ovce, pošto je prskao sam sa ručnom prskalicom rekao mi je da spremim 200 RSD po komadu i on će ih ošišati mašinski i srediti im papke. Ne živim od toga, gajimo ovce samo zato što ne znamo šta ćemo sa travom u selu i da imamo uvek jagnje za ražanj da se okupimo kada je za to prilika. Tek mi je 21 naučiću valjda za koju godinu, čisto da me ne deru !
Evo pronašao sam neke makaze valja li ovo čemu ?
http://www.wobyshop.com/ProizvodDetaljno.aspx?KatOznaka=0315124
'Ovaj sto se smeje' ti se pojavi kad ukucas uzastopno tri znaka pitanja.e vise mi je ovaj sto se smeje na kraju posta popeo na .... u svakom postu se pojavi a nikada ga ne stavim
Dajem 1,5kg kamene soli ili kuhinjske soli za 1kg vune,sto se tice klasiranja da nebude mnogo crne i da nije iz jastuka vadjena,moze stara vuna od proslih gonina,normalno da nije mokra i da nema mnogo krsa po njoj,Kad krece sisanje verovatno zavisi od vremena.Nemoras na pp,mozes javno da svi vide.Koliko se placa vuna,i na osnovu cega se klasira?