Gačević
Banned
Pošto imam čoveka u Cirihu, da li neko zna pošto su mašine za šišanje ovaca u Švajcarskoj, isplati li se doneti je otud ili je kupiti u Beogradu. Pozdrav.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ivan11996 je napisao(la):uskoro pocinje sisanje ovaca prosle godine sam osisao oko 2000 komada ove godine bi valjalo kad bih tu brojku malo uvecao zato ko zeli da mi pomogne neka me zove
Možda i nije odekvatno pitanje, ali me zanima koliko se kreće cena za šišanje ovaca po grlu, planiram to da platim tako što ću dečku koji šiša ovce zaštititi kajsije ? Dobar prijatelj i ja ove godine planiramo da sakupimo svu vunu u selu pa da pokušamo da nađemo kupca.
Kod mene u okolini,tacnije u Budisavi,ima jedan covek koji naplacuje 200 din.po ovci sisanje masinski,i obrada papaka.Možda i nije odekvatno pitanje, ali me zanima koliko se kreće cena za šišanje ovaca po grlu, planiram to da platim tako što ću dečku koji šiša ovce zaštititi kajsije ? Dobar prijatelj i ja ove godine planiramo da sakupimo svu vunu u selu pa da pokušamo da nađemo kupca.