Vremenske prilike u 2026. godini

Kod nas je danas bilo mršavo, sneg je provejavao samo pre podne, odmah se i topio. Ne znam koliko bi to bilo cm bez topljenja, ali ovako šac metodom bih rekao ne više od jedno 2 cm novog snega, ako i toliko... (dubinu snega od subote nisam merio, ladno za merni instrument :haha: )

Valda će u narednim danima biti bolje (tj više padavina). Jer imam neki osećaj da što sad uhvatimo vlage u ovom naletu padavina da će nam to biti sve, ili uglavnom sve.

Znači subota odlična, nedelja ćorak, videćemo šta donosi ponedeljak i naredni dani. Po kartama prognostičara središnja Bačka je na granici sa konkretnijim padavinama, južna Bačka i Srem prolaze znatno bolje, dok severna Bačka prolazi još lošije od nas. Odnosno tako karte govore a videćemo u stvarnosti kako će biti.

Lepo napadalo, 30tak cm.
Tek sutra i prekosutra najavljuju lepe padavine. Izgleda konačno će opet biti da se preko zime ne radi ništa.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Ovo je samo zima (trebalo bi još da je bar par stepeni hladnije) kakva bi trebalo da bude. Ljudi prosto, ili nisu navikli, ili (matori) su se odvikli od normalnih zimskih dana.
c29ca9577817890844742a27c92c0055.jpg
46b4c00a21ea87ccd630e0ddf0f88b5e.jpg

Pričam sestrićima kako sam, kao klinac, svake Zime igrao hokej na ledu... 😃
Njihova majka,a moja sestra, potvrđuje, i dodaje da sam jednom propao kroz led,u vodu, i da društvo moralo da me vodi kući, koliko sam se smrzao.... 😝
Odeća mi se "okamenila" do kuće... 😬
Preživeo sam !!!! 🍻
Tačno im vidiš u očima da nam ne veruju, misle da ih zezamo.... 😂

Nazad
Vrh