Vremenske prilike u 2025-oj godini

Malo šoka za Vršačku vegataciju, ali na kontra skali

Valja proveriti, ovo je jako blizu aposlutnog minimuma za avgust ako i nije rekordno.
54742247862_e572c58729_z.jpg
Kimi, gde se ovo može pogledati?

Vetar duva kao blesav,a toplo,milina ...jadna soja,koja je prezivela do sad.Hoce li joj i koliko znaciti ova kisa,ako je bude za vikend ....

I mene to zanima veoma. Spremio njive za setvu lucerke, sada se samo čeka najava ozbiljnije kiše, pa da krenemo.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Sutra poslednji "tropski dan" ove godine...promena od subote u toku dana...naravno da će biti nepogoda kao što svaka promena donosi...Ono što je dobro da se očekuje i nešto ozbiljnija kiša u noći subota na nedelju i nedelju ujutro.

Vetar duva kao blesav,a toplo,milina ...jadna soja,koja je prezivela do sad.Hoce li joj i koliko znaciti ova kisa,ako je bude za vikend ....
kad je ta sijana kad ju još kiša može spasiti?ili je to ona presijavana zbog dosta kiše i pokorice u 4.mj? kolega danas skidao Wendy a sijao 05.05...sa 11ha napunio 2/3 zmajevke vlaga oko 8% zrno smežurano presitno katastrofa je preblaga riječ 😂 a neku 00 skidao prošli tjedan, mislim da je rekao da mu je ta curila 14m po jutru, isto neka od RWA samo dvije nule 00, zaboravio sam ime
kod mene Korana npr ima sigurno duplo manje mahuna od Ike, sutra je konačan obilazak i brojanje mahuna,katova i kvržica itd pa ću znat točno al siguran sam zasad da će Korana dat duplo veći prinos nego Ika..prazne mahune i puno odbačenih kod Ike, da je pala neka kiša od 15.07 bilo bi solidnog roda i kod Ike

Drastično "smanjene" padavine za sutra i Nedelju...
Toliko najavljivane, "promena vremena"....
Biće sporadično slabe kiše i ponegde neki pljusak s grmljavinom i to je to...
Od sledeće sedmice ponovo vrućine, doduše, ne ovakve kao današnja što će biti...
Eventualno u Sredu " kao" neki (sledeći) okvir za "kišu"...

Pun nam vise kur... njixovih laznih nada,jbt koji vec put za moj deo Banata daju padavine da bi ih dan pred kisu drasticno smanjili,pa i ukinuli skroz.Jel oni shvataju koliko to nervira,pored ove suse nadas se nekim padavinama i onda sta,kur....
Pored ove nenormalne jeb... iritantne vetrine koja duva,nzm ni kakve padavine mozemo uopste i ocekivati,izgleda da im je vetar pokvario prognoze,po hiljaditi put.

Nazad
Vrh