Čudni su putevi gospodnji.Budale i pečurke se ne sade.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Eto rjesenjaКад помињете повреде, прије петнаестак година сам побијао притке за парадајиз, једна се расцијепи и ударим сјекиром по корјену палца. Заболи добро, али шта да се ради, видим све на мјесту и заборавим на то.
Након 5-6 година поче да боли, пар дана па прође. Не знам шта је, ништа нисам радио тих дана, кад удари киша сутра. Послије редовно осјетим пред већу промјену времена, тачно знам кад ће да удари.
Verovatno ima veze sa kostima . Ja sam sav izlomljen i 2-3 dana pred svaku promenu vremena sve pocinje da boli .Nešto me baš interesuje.
Imam dve rane od vatrenog oružja i ne mogu nikad da osetim promenu vremena.
Ne znam zašto.
To sam i ja pomislio.Treba na vreme shvatiti i okrenuti se kulturama koje jos koliko toliko mogu da vrate ulozeno i da nesto preostane.
I jel zabolelo ? Jel ce biti kise sutra ili prekosutra ?Кад помињете повреде, прије петнаестак година сам побијао притке за парадајиз, једна се расцијепи и ударим сјекиром по корјену палца. Заболи добро, али шта да се ради, видим све на мјесту и заборавим на то.
Након 5-6 година поче да боли, пар дана па прође. Не знам шта је, ништа нисам радио тих дана, кад удари киша сутра. Послије редовно осјетим пред већу промјену времена, тачно знам кад ће да удари.
Eto rjesenja![]()