Vremenske prilike u 2025-oj godini

Da li će ,kada će ,gde će i koliko će određuje Bog prema tome svako nezadovoljstvo sa vremenskim prilikama je nezadovoljstvo sa Božijim odlukom ,zato ćutimo i trpimo. Da li se neko možda zapitao jesmo li mi generalno zaslužili bilo čime Božiju naklonost u ovom slučaju kišu obzirom kako se ophodimo prema prirodi a i jedni prema drugima. Dovoljno je samo pročitati par stranica ovog foruma i zaključiti .

Otkud sad oblaci oko backe palanke? Vidim da se formira nesto i krece prema severu…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li će ,kada će ,gde će i koliko će određuje Bog prema tome svako nezadovoljstvo sa vremenskim prilikama je nezadovoljstvo sa Božijim odlukom ,zato ćutimo i trpimo. Da li se neko možda zapitao jesmo li mi generalno zaslužili bilo čime Božiju naklonost u ovom slučaju kišu obzirom kako se ophodimo prema prirodi a i jedni prema drugima. Dovoljno je samo pročitati par stranica ovog foruma i zaključiti .
90tih se na ovim prostorima ratovalo,znaci mnogo gori zlocini nego sada pa sad pitam starije jer sam tad imao desetak godina da li je bilo kise kao znak bozije naklonosti ili ne? Foruma i ovakvih pisanija NE, al ljudi ovakvih DA.

Otkud sad oblaci oko backe palanke? Vidim da se formira nesto i krece prema severu…

Sent from my iPhone using Tapatalk
Najavio je Čubrilo:

527734566_10235633659809259_639202794195196799_n.jpg

90tih se na ovim prostorima ratovalo,znaci mnogo gori zlocini nego sada pa sad pitam starije jer sam tad imao desetak godina da li je bilo kise kao znak bozije naklonosti ili ne? Foruma i ovakvih pisanija NE, al ljudi ovakvih DA.
91 je proklijalo zito u klasovima , a kukuruz narastao ogroman, domaci hibridi.

Pusti se takvih pisanja . Bog bas ima vremena da prati i cita ovaj forum . Pre ce biti da je Djavo zavladao ovim kao i mnogim drugim oblastima sto na nebu tako i na zemlji .

Ajd da te pitam, hipoteticki, sinu svi nuklearke i bide nuklearna zima... jel to bog odlucio ili covek? .. elem bog kao stvorio coveka pa to implicira dalje neke stvari itd..... zbog suse ne trpi samo covek nego cela priroda u tom regionu, tako da ne verujem da lose cinjenje coveka utice na to da neka divljac ili druga vrsta ne moze da prezivi u datom periodu , jer bog ne da kisu ... zbog coveka... znaci treba svi da se sklonimo i bice kise, a ono je suprotno, gde nema kise nema ni ljudi...

Poslednja izmena:
U brate ti ga zakomlikovao sad. Neke teorije kao jehovini svedoci, o smislu zivota, bogu, prirodi.
Nemoj toliko duboke teme, ne valja za zdravlje coveka doliko duboko ulaziti u sustinu zivota 😉

Nazad
Vrh