Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako se približava datum oni samo smanjuju a od svega najsigurnije će zahladiti par stepeniModeli menjaju iz sata u sat ,kakav dan ...Bar 20 lit da dobijemo sutra,prekosutra ,pa da ocekujemo nesto od soje ,kad kukuruz je otpisan vec kod mnogih.
90tih se na ovim prostorima ratovalo,znaci mnogo gori zlocini nego sada pa sad pitam starije jer sam tad imao desetak godina da li je bilo kise kao znak bozije naklonosti ili ne? Foruma i ovakvih pisanija NE, al ljudi ovakvih DA.Da li će ,kada će ,gde će i koliko će određuje Bog prema tome svako nezadovoljstvo sa vremenskim prilikama je nezadovoljstvo sa Božijim odlukom ,zato ćutimo i trpimo. Da li se neko možda zapitao jesmo li mi generalno zaslužili bilo čime Božiju naklonost u ovom slučaju kišu obzirom kako se ophodimo prema prirodi a i jedni prema drugima. Dovoljno je samo pročitati par stranica ovog foruma i zaključiti .
Najavio je Čubrilo:Otkud sad oblaci oko backe palanke? Vidim da se formira nesto i krece prema severu…
Sent from my iPhone using Tapatalk
91 je proklijalo zito u klasovima , a kukuruz narastao ogroman, domaci hibridi.90tih se na ovim prostorima ratovalo,znaci mnogo gori zlocini nego sada pa sad pitam starije jer sam tad imao desetak godina da li je bilo kise kao znak bozije naklonosti ili ne? Foruma i ovakvih pisanija NE, al ljudi ovakvih DA.
Pusti se takvih pisanja . Bog bas ima vremena da prati i cita ovaj forum . Pre ce biti da je Djavo zavladao ovim kao i mnogim drugim oblastima sto na nebu tako i na zemlji .Da li će ,kada će ,gde će i koliko će određuje Bog prema tome svako nezadovoljstvo sa vremenskim prilikama je nezadovoljstvo sa Božijim odlukom ,zato ćutimo i trpimo. Da li se neko možda zapitao jesmo li mi generalno zaslužili bilo čime Božiju naklonost u ovom slučaju kišu obzirom kako se ophodimo prema prirodi a i jedni prema drugima. Dovoljno je samo pročitati par stranica ovog foruma i zaključiti .
Brao kukuruze za Svetog Nikolu, upalili se u kotobanji.91 je proklijalo zito u klasovima , a kukuruz narastao ogroman, domaci hibridi.
Da li će ,kada će ,gde će i koliko će određuje Bog prema tome svako nezadovoljstvo sa vremenskim prilikama je nezadovoljstvo sa Božijim odlukom ,zato ćutimo i trpimo. Da li se neko možda zapitao jesmo li mi generalno zaslužili bilo čime Božiju naklonost u ovom slučaju kišu obzirom kako se ophodimo prema prirodi a i jedni prema drugima. Dovoljno je samo pročitati par stranica ovog foruma i zaključiti .