tesla
Član
Eeej, kritika urodila plodom, i meni stigao sms...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I meni takođe, samo da u miru prođe sve...Eeej, kritika urodila plodom, i meni stigao sms...
Ja bih rekao da glavna stvar kreće da se formira na tromeđi, zapadno od Bogatića ka Rači i Jameni, te će to sve skupa dalje da jača i da se obrazuje u liniju sa najjačom snagom između Novog Sada i Titela te dalje na severoistok oko Zrenjanina i gore ka Sečnju.
Писао сам и било је на доброј земљи где је један објашњавао да кад је Дунав висок и подземне воде у Банату су високе па соја боље роди.
Само на том малом примеру се види да има утицаја.
А и она прича да је земља мало променила осу јер су Кинези направили ону огромну брану и направили огромно акумулационо језеро... колико је то тачно?
Mozes da ga dozivas iz sveg glasa ali nesto mu se ne slusa a to smo i zasluzili .Света Февронијо помози нама грешнима и моли Бога да буде само киша без града и олује!
Ја сам на овај дан имао незгоду и једва претерао... Давних дана... од тада сваке године Славим... И памтим да је скоро увек 8. јула била нека тешка врућинштина.... али ми се чини да ће ове године и олуја... Ја јутрос био у цркви и помолио се Богу... толико могу...Mozes da ga dozivas iz sveg glasa ali nesto mu se ne slusa a to smo i zasluzili .
Zapocetak mogli bi svi tako iskoristiti pola sata umesto palamudanja po netu.Ја сам на овај дан имао незгоду и једва претерао... Давних дана... од тада сваке године Славим... И памтим да је скоро увек 8. јула била нека тешка врућинштина.... али ми се чини да ће ове године и олуја... Ја јутрос био у цркви и помолио се Богу... толико могу...
Nek vam je sa srećom, kod nas još ništa.Pada lepa, uz vetar....što znači da neće potrajati