Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to je pokojni veliki glumac Stevo Zigon "Kriger" objasnio u jednoj emisiji na cini mi se b ka tv ili yu info tv@Kimi - provlacis pricu o naucnim cinjenicama sto je ok i tako treba . Ali dok vi prvi u nauci ( obrazovani ) ne krenete da sumljate u neke stvari nauka i civilizacija ce tapkati u mestu . Siguran sam da si voljan da nauka napreduje ali kako ce da napreduje ako se ne krene u sumlju ? Danas nauka prica kao da je sve istrazila i zna odgovore na sva pitanja . Pa pre 100 godina medicinari su lobanju otvarali lopatom ( karikiram ) i to pricali da to tako treba . Gde bi danas bili da nije bilo ljudi koji su to opovrgavali i protivili se tome ?
Treba se ostaviti slobodnog uma a siguran sam da ti prvi uvidjas neke stvari koje bas i ne mozes da objasnis ali ti je glupo da to pricas na sav glas jer ce ti se nauka smejati .
Da li znaš u čije su ime hteli da spale Djordana Bruna i Nikolu Kopernika?Није равна плоча.... Ту код тебе и у околини или је нека грба или нека увала кад вас мразеви заобилазе...
Овде имамо две ствари... Кими је прогнозер и погађач, тумач временске прогнозе и ту је стручан јер је завршио школу и има искуства.
Оно у чему нема искуства јесте управљање климом... А нико овде и нема искуства... И ту мислим да ми само можемо да нагађамо и тумачимо... Чињеница јесте да се време мења увек на уштрб сиротиње јер богати и могу да промене и место и државу... И увек у корист богатијих...
Оно што смо видели на блиском истоку где су се појављивале приче о засејавању облака и разноразни филмићи о поплавама у пустињама дају нам за право да не верујемо никоме...
Све теорије завере су се на крају обистиниле па паметан човек не може никоме веровати не само на реч него ни у шта, до у Господа Бога.
Чак се ни својим очима више не може веровати јер све што се види не значи да је истина.
Зато Паоре, увек размишљај својом главом и не веруј никоме....
neznam koje si godiste
Beba 2003-ce slomila vrat zbog zdrebetaI sta kazu BEBA i PEGAS, el nas truju
ovo bolje da nisi napisaoZnači ti stvaraš neku megafabriku, kontrolišeš vreme i onda pustiš nevreme i uništenje baš nikom drugom nego samom sebi? Pa genijalno!Još me od muke nateraste da se smejem, cirkus.
Pa zar političari ne organizuju ratove da bi se oni i još pojedini bogatili?Znači ti stvaraš neku megafabriku, kontrolišeš vreme i onda pustiš nevreme i uništenje baš nikom drugom nego samom sebi? Pa genijalno!Još me od muke nateraste da se smejem, cirkus.
Kakve veze to ima sa vremeskim prilikama?ovo bolje da nisi napisao
spomenuo sam bliznakinje-razlog rusenja istih je ulazak u rat sa irakom(bez ikakvih osnova)
razlog ulaska rata sa jugoslavijom je zbog nastanka bondstila na kosovu,kakvi albanci kosovari i ostale gluposti
rat sa vijetnamom,napravljen sukob od strane amera
itd itd itd
trenutno po modelima ja niskusan kazem do 10 jula nema nista
daj boze da promasim inace tropa samo takva sto se tice soje,suncokreta i kukuruza
ma nikakvimKakve veze to ima sa vremeskim prilikama?