Vremenske prilike u 2025-oj godini

Ti si ocito pohadjao skolu za nadernu decu Ludving Bavatski u Perlezu cim dozvoljavas sebi da meris tudju inteligenciju.
Podguzna muha je najlakse biti.
Ja sam te pitao jesi li merio?
Možeš sa mnom da rešavamo mozgalice pa da vidimo ko je šta pohadjao.😀
Čija podguzna muva? Pa ceo život baš to nisam bio. O čemu ti pričaš?O Kimiju?Pa čoveka ne znam, jedino vidim da ti piše sa naučne strane a ti lupaš gluposti.

Nemojte ljudi, najmanje što sam hteo je da sada krenu međusobna prepucavanja. Apsolutno nepotebno, a ništa da nam pomogne neće.

Ja se izvinjavam što sam krenuo prvi, ali ovaj forum nije mesto da se čitaju neutemeljene stvari i izmišljotine kao da je informer ili šta već.

Britanac EC je baš zagrizao za promenu i osveženje, ali je tanak padavinski mada ensembli su malo bolji. Po GFS padaivnske bombe samo kruže oko Panonije po brdima Alpa, Tatra i Karpata, u niziji padavina osetno manje.

Nezgodno je doba za vađenje iz blata do guše, ali ponavljam, bar da nešto krene..

Ja sam te pitao jesi li merio?
Možeš sa mnom da rešavamo mozgalice pa da vidimo ko je šta pohadjao.😀
Čija podguzna muva? Pa ceo život baš to nisam bio. O čemu ti pričaš?O Kimiju?Pa čoveka ne znam, jedino vidim da ti piše sa naučne strane a ti lupaš gluposti.
Tvoje misljenje me tako interesuje, nesto. Evo sav sam se nakozio. Takvih kao ti ima koliko volis. Zato smo i tu gde jesmo 🤭

Prvo petak na subotu ide neki produv pre ovoga svega što komentarišemo, ali to eventualno uz Dravu dovuče nešto do krajnjeg severozapada, ako i to. Kasnije u subotu se daje samo planinski sistem na jugozapadu.
Nešto bih da te pitam, interesuje me kao laika a verovatno ti nešto znaš kao učen čovek. Znači bez ikakve teorije zavere. Da li povećan broj aviona preko našeg regiona zbog ratova na istoku može da utiče na klimu na balkanu?

To sam isto video da se prožima kao teorija, ne znam iz kog razloga. Rekao bih da je normalno da će broj aviona iznad ove oblast da se poveća dešavanjima istočnije, ali mi samo u toj teoriji nije jasno šta ti avioni smetaju atmosferi konkretno, pa sve i da ih je milijardu onu su statistička greška za razmere atmosfere, kao zrno soli.

Кими, ови силни авиони што прелећу нама изнад глава колико они могу да повећају загађање ваздуха овде на земљи?

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Nazad
Vrh