Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam te pitao jesi li merio?Ti si ocito pohadjao skolu za nadernu decu Ludving Bavatski u Perlezu cim dozvoljavas sebi da meris tudju inteligenciju.
Podguzna muha je najlakse biti.
Tvoje misljenje me tako interesuje, nesto. Evo sav sam se nakozio. Takvih kao ti ima koliko volis. Zato smo i tu gde jesmoJa sam te pitao jesi li merio?
Možeš sa mnom da rešavamo mozgalice pa da vidimo ko je šta pohadjao.
Čija podguzna muva? Pa ceo život baš to nisam bio. O čemu ti pričaš?O Kimiju?Pa čoveka ne znam, jedino vidim da ti piše sa naučne strane a ti lupaš gluposti.
Secernom vodicomČime te prskaju iz aviona?
Kada si poslednji put video takve tragove ( ozbiljno pitam ) ? Ove i prosle godine ih skoro i nema . Sada bi tako znacili da ublaze ovo razjareno Sunce .Secernom vodicom
E moji matriksi
Nešto bih da te pitam, interesuje me kao laika a verovatno ti nešto znaš kao učen čovek. Znači bez ikakve teorije zavere. Da li povećan broj aviona preko našeg regiona zbog ratova na istoku može da utiče na klimu na balkanu?Prvo petak na subotu ide neki produv pre ovoga svega što komentarišemo, ali to eventualno uz Dravu dovuče nešto do krajnjeg severozapada, ako i to. Kasnije u subotu se daje samo planinski sistem na jugozapadu.
Da je više ovakvih kao ja bilo bi nam mnogo bolje.Tvoje misljenje me tako interesuje, nesto. Evo sav sam se nakozio. Takvih kao ti ima koliko volis. Zato smo i tu gde jesmo![]()