Nije sve jedno kad počnu tih što dana. Mi smo te 2012 dobili kišu u žetvi početkom Jula, sad poslednja kesica oko 20 Maja i do sad nista.Ako se dobro sećam 2012 smo bili 100 dana bez kiše.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije sve jedno kad počnu tih što dana. Mi smo te 2012 dobili kišu u žetvi početkom Jula, sad poslednja kesica oko 20 Maja i do sad nista.Ako se dobro sećam 2012 smo bili 100 dana bez kiše.
Ja pocinjem da sumnjam da se sve vise ljudi drogira dok piše takve kontradiktorne postove i prognoze.Nemam drugo objasnjenje .Juče čitam na portalu Blica Ristić najavljuje formiranje Rex bloka kapije hladnog vazduha, padavine krajem Juna i temperaturu u Beogradu od 15 stepeni. Danas kao da ovo nije juče napisao najavljuje toplotni talas i 30-35 stepeni. Stvarno imamo ozbiljne ljude na pravim mestima.
Znači Rusi kontrolišu atmosferuJeste, biće tu nekih malih uslova za pljuskove, ali opet više u planinama.
Kako to obično u meteorologiji biva, kad jednima smrkne drugima svane- nakon što smo mi u par situacija tokom Maja bili hladniji od Moskve, sada kontra...značajne padavine u čitavoj istočnoj Evropi, zapadnoj Rusiji sve do Sibira i šire:
![]()