Vremenske prilike u 2025-oj godini

Evo za utorak šansa za padavine i ujedno šansa za naplatu osiguranja useva, ko je osigurao naravno....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Jeste, biće tu nekih malih uslova za pljuskove, ali opet više u planinama.

Kako to obično u meteorologiji biva, kad jednima smrkne drugima svane- nakon što smo mi u par situacija tokom Maja bili hladniji od Moskve, sada kontra...značajne padavine u čitavoj istočnoj Evropi, zapadnoj Rusiji sve do Sibira i šire:
ens-image-1.png

Juče čitam na portalu Blica Ristić najavljuje formiranje Rex bloka kapije hladnog vazduha, padavine krajem Juna i temperaturu u Beogradu od 15 stepeni. Danas kao da ovo nije juče napisao najavljuje toplotni talas i 30-35 stepeni 🙈. Stvarno imamo ozbiljne ljude na pravim mestima.

Juče čitam na portalu Blica Ristić najavljuje formiranje Rex bloka kapije hladnog vazduha, padavine krajem Juna i temperaturu u Beogradu od 15 stepeni. Danas kao da ovo nije juče napisao najavljuje toplotni talas i 30-35 stepeni 🙈. Stvarno imamo ozbiljne ljude na pravim mestima.
Ja pocinjem da sumnjam da se sve vise ljudi drogira dok piše takve kontradiktorne postove i prognoze.Nemam drugo objasnjenje .
Sumnjam i u neke nase clanove 8-)

Jeste, biće tu nekih malih uslova za pljuskove, ali opet više u planinama.

Kako to obično u meteorologiji biva, kad jednima smrkne drugima svane- nakon što smo mi u par situacija tokom Maja bili hladniji od Moskve, sada kontra...značajne padavine u čitavoj istočnoj Evropi, zapadnoj Rusiji sve do Sibira i šire:
ens-image-1.png
Znači Rusi kontrolišu atmosferu😀

Toliki genetski stručnjaci, a nisu u stanju da iz tih "korovskih" vrsta izdvoje gen koji im omogućava da rastu i razvijaju se u uslovima hroničnog nedostatka atmosferskih padavina....
Eto, na tvojoj fotografiji, stopalo ne računam 😂, vide se biljke ambrozije ako se ne varam, koja je u intenzivnom porastu...
Kako, ako nedostaje vode ?
E, to bi bila prava primena nauke u praktične svrhe, ali, izgleda da to nije interes...

Upravo sam gledao jednu prognozu, kiše izgleda da nema do kraja meseca, u zadnjoj nedelji juna temperatura ide na 37-38...
U prevodu nadrljali smo...

Добродол, овде се вероватно неће шпартати него само прскање. И ето резистентности на све.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Nazad
Vrh