paorpaor
Član
Dolovac sta ti je tako smesno 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kakve to ima veze sa ovogodisnjim stanjem na njivama?Al ste vi kratkog pamćenja. Prošle godine u ovo doba žetva pšenica bila već gotova?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Gde su velike pukotine(obično gde je sabijena zemlja ili gde je bio vodolež) koren je u kontaktu sa vazduhom i ni jedna biljka to ne voli.To je bas jedno od pitanja , koje ovde nismo nikad zakljucili .
Neko moje misljenje ,a i probavalo se , da je isto ,i spartani i ne.
Dok npr ,mislim da ima nekad i prednosti , nespartana,ispucala zemlja . Npr , kasnije ,jul ,avgusta , ako naleti neka manja kisa , tipa do 10L , u ospartamom ta kisa ne dospije do korjena ostane u gornjih par cm i za dan dva ispari , u ispucaloj zemlji se spusti u pukotine .
Zavisi i od tipa zemlje. Ima koje pucaju i bez sabijanja .Gde su velike pukotine(obično gde je sabijena zemlja ili gde je bio vodolež) koren je u kontaktu sa vazduhom i ni jedna biljka to ne voli.
?Ne razum te Kimi uopste
Mada verovatno i ti sam znas sta se desavas, al odbijas da to priznas![]()
Lule mi kao da smo hiljadu km udaljeni kod mene je prijatnih 27Cneznam kako je kod vas
ovde 37 pokazuje ali osecaj je kao da je 45 stepeni
umret napolju